in English
 
 
Kauppatieteet Pori

Hakukohteessa Kauppatieteet, Pori hakevat Turun kauppakorkeakouluun KTK- ja KTM-tutkintoon Porin yksikköön hakeutuvat hakijat.

Kauppatieteet, Pori hakukohteen kautta valitut opiskelevat Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä Liiketoimintaosaamisen KTK-tutkinto-ohjelmassa. Opiskelijoilla ensimmäinen opiskeluvuosi on yhteinen ja erikoistumissuunta valitaan ensimmäisenä opiskeluvuonna.

Kauppatieteet, Pori valittavien määrä ja valintaperusteet:

Hakukohteeseen valitaan yhteensä 60 uutta opiskelijaa.  Ensikertalaisille on varattu kokonaisuudessaan 42 paikkaa.

Tästä 60 kokonaiskiintiöstä valitaan ensin enintään 36 opiskelijaa (60 %) todistusvalinnalla eli ylioppilastutkinnon arvosanojen perusteella annettavien pisteiden osoittamassa paremmuusjärjestyksessä. Todistusvalinnassa huomioidaan vain ensikertalaiset hakijat.

Tämän jälkeen valitaan 24 hakijaa valintakoepisteiden perusteella (ylioppilaat ja ei-ylioppilaat). Tästä kiintiöstä 6 aloituspaikkaa on varattu ensikertalaisille.

Erikoistumissuuntavaihtoehdot ovat Porissa yksikössä seuraavat:

  • talousjohtaminen
  • markkinointi
  • johtaminen ja organisointi

Sivuaineeksi voi valita pääainevaihtoehdosta riippuen tietojärjestelmätieteen, laskentatoimen ja rahoituksen, markkinoinnin, yritysjuridiikan, taloustieteen, yrittäjyyden tai johtamisen ja organisoinnin.

Opintojen monipuolisuuden ja poikkitieteellisyyden mahdollistaa yhteistyö Porin yliopistokeskuksessa toimivien Tampereen teknillisen yliopiston, Tampereen yliopiston sekä Aalto yliopiston yksiköiden kanssa.

Vuonna 2018 ja sen jälkeen valitut opiskelijat suorittavat KTM-tutkinnon Porin yksikön Asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintaosaamisen maisteriohjelmassa.

Lue lisää opiskelusta Porin yksikössä.

Hakukohde Kauppatieteet, Pori Opintopolussa (2018)

Asiasana:
Tagit: