in English
 
 
Kauppatieteet Turku

Hakukohteessa Kauppatieteet, Turku hakevat Turun kauppakorkeakouluun KTK- ja KTM-tutkintoon muut paitsi kansainvälisen liiketoiminnan, johtamisen ja organisoinnin tai yrittäjyyden erikoistumissuunnakseen haluavat hakijat.

Kauppatieteet, Turku -hakukohteen valittavien määrä:

Hakukohteeseen valitaan yhteensä 180 hakijaa. Ensikertalaisille on varattu kokonaisuudessaan 126 paikkaa (70 %). Ensikertalaisilla hakijoilla tarkoitetaan hakijoita, jotka eivät ole aikaisemmin suorittaneet Suomen koulutusjärjestelmän mukaista korkeakoulututkintoa eivätkä vastaanottaneet korkeakoulututkintoon johtavaa opiskelupaikkaa kevään 2014 yhteishaussa tai sen jälkeen.

Tästä 180 kokonaiskiintiöstä valitaan ensin maksimissaan 108 opiskelijaa (60 %) todistusvalinnalla eli ylioppilastutkinnon arvosanojen perusteella annettavien pisteiden osoittamassa paremmuusjärjestyksessä. Todistusvalinnassa huomioidaan vain ensikertalaiset hakijat.

Tämän jälkeen valitaan 72 hakijaa valintakoepisteiden perusteella (ylioppilaat ja ei-ylioppilaat). Tästä kiintiöstä 18 aloituspaikkaa on varattu ensikertalaisille.

Tutkinto-ohjelma ja erikoistumissuunta valitaan ensimmäisen lukuvuoden aikana.
Mikäli olet kiinnostunut erityisesti johtamisesta ja organisoinnista, yrittäjyydestä tai kansainvälisestä liiketoiminnasta, tulee sinun hakea kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelman valinnassa.

Tutkinto-ohjelmissa voi opiskella monipuolisia oppiaineita.

Opiskelija valitsee ensimmäisen vuoden aikana erikoistumissuunnakseen yhden seuraavista:

  • laskentatoimi ja rahoitus
  • toimitusketjujen johtaminen
  • markkinointi
  • taloustiede
  • tietojärjestelmätiede
  • yritysjuridiikka

Katso hakukohteen kuvaus Opintopolusta (2018)

Asiasana:
Tagit: