in English
 
 
Ohjeita valintakokeeseen osallistuville
Valintakokeen avulla pyritään mittaamaan talouselämään liittyvän tiedon omaksumista ja kykyä soveltaa sitä. Hakijat, jotka eivät ole tulleet valituksi todistusvalinnassa ylempään haluamaansa hakukohteeseen, saavat osallistua valintakokeeseen. Koetilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua.
 
Valintakoepaikat
 
Mikäli hakija pyrkii kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa useampaan kuin yhteen yliopistoon, tekee hän valintakokeen ensimmäiselle sijalle (prioriteetiltaan ylimmäksi) asettamansa kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan hakukohdeyliopiston järjestämässä valintakoetilaisuudessa. Mikäli haet ensisijaisesti Turkuun, teet kokeen Turussa. Jos taas olet hakemassa ensisijaisesti Porin yksikköön, teet kokeen Porissa.
  
Valintakoe järjestetään Turun kauppakorkeakoulussa:

Porin yksikkö: Pohjoisranta 11a, Pori. Jos teet kauppatieteellisen alan valintakokeen Porissa, katso ohjeet täältä.
 
Turun yksikkö: Rehtorinpellonkatu 3, Turku ja lisäksi Turun yliopiston kampusalueen eri rakennukset.

Valintakoe Turussa

Valintakoe järjestetään Turun yliopiston kampusalueella. Hakijat jaetaan ennalta määrättyihin valintakoesaleihin. Lista rakennuksista ja koesaleista alla.

Paikoitustilaa löytyy kampusalueelta rajallisesti, joten suosi julkisia kulkuvälineitä, jos mahdollista. Jos käytät julkisia kulkuvälineitä, tarkista aikataulut ja varaudu myös mahdollisiin myöhästymisiin. Eri syistä johtuen koe ei välttämättä ala tasan kello 12. Varaudu siihen, että koetilaisuus kestää jopa klo 16 asti.

Koepaikalle tulee saapua hyvissä ajoin. Tarkistathan jo ennen koetta saliyhteenvedosta, missä teet kokeen. Voit tarkastaa rakennuksen sijainnin Turun yliopiston kampuskartasta. Huom! Erityisjärjestelyjä ja muita poikkeuksia hakeneille hakijoille on ilmoitettu sali etukäteen.

 

TuKKK: Ls01: Aakala - Aittasalo
TuKKK: Ls07: Aittokallio - Anttila L.
TuKKK: Lähitapiola (ls16): Anttila M. – Erävaara
TuKKK: Osuuskauppa-sali: Eskola – Hellberg
TuKKK: Elovena-sali: Helminen - Jansson M.
TuKKK: OP-Pohjola: Jansson N. – Kippo
TuKKK: Kirjaston lukusali: Kirjalainen – Kuivisto
Agora, ls XXI: Kujala - Laaksonen H.
Agora, ls XXII: Laaksonen I. – Leimu
Natura, Luentosali IX: Leino - Mäkelä A.
Natura, Luentosali XIV: Luentosali XIV: Mäkelä E. – Neuvonen
Natura, Luentosali X: Neva – Pajari
Quantum, QA Auditorio: Pajarinen - Pelto-Pihko
Arcanum, Arc 1 Auditorio Arc1: Pelttari – Pyrhönen
Calonia, Calonia 1: Pyssysalo – Ruoste
Publicum, Mauno Koivisto –sali: Ruotsalainen - Sipilä S.
Publicum, Auditorio Pub2: Sipilä T. - Suominen E
Publicum, Auditorio Pub3: Suominen J. - Tran N.
Educarium, Auditorio Edu1: Tran P. – Virtanen
Educarium, Luentosali Edu2: Viskari - Österman

 

 

Mukaan valintakokeeseen

Valintakoetta koskevat ohjeet päivitetään tälle sivulle ennen valintakoetta.
 
Eväät valintakoetilaisuudessa
 
Valintakokeeseen ei saa ottaa eväitä, vaan ainoastaan vesipullon (kirkas, läpinäkyvä, ei etikettiä).
 
Jos sinulla on lääketieteellinen peruste ottaa valintakokeeseen mukaan juomapullon lisäksi muita eväitä, laita asiasta sähköpostia Turun kauppakorkeakoulun opintotoimistoon (tseopintotoimisto(a)utu.fi) viimeistään kaksi viikkoa ennen valintakoetta. Liitä sähköpostiin lääkärintodistus, josta käy ilmi, että lääkäri suosittelee sinulle valintakokeeseen eväitä. Voit toimittaa lääkärintodistuksen myös postitse: Turun kauppakorkeakoulu, Opintotoimisto, 20014 Turun yliopisto. Liitä tällöin mukaan saatekirje siitä, mitä asia koskee.

Erityisjärjestelyt valintakokeessa

Valintakokeeseen osallistuva voi hakea vammansa, sairautensa tai vastaavan erityisen syyn perusteella tarvitsemansa erityisjärjestelyt koepäivää varten. Esimerkiksi hakijat, joilla on lukivaikeuksia, voivat saada lisäaikaa kokeen suorittamiseen. Hakemuksesta tulee käydä ilmi, mitä erityisjärjestelyjä halutaan ja millä perusteella. Hakemukseen tulee liittää lääkärintodistus tai muu vastaava lausunto vamman tai sairauden laadusta. Myös ylioppilastutkintolautakunnan antama päätös kelpaa todistukseksi. Erityisjärjestelyhakemus tulee toimittaa 13.4.2018 mennessä Turun yliopistolle, ks. sähköinen lomake ja ohjeet.

 

Asiasana:
Tagit: