in English
 
 
Tutkinnon täydennys

Opiskelija, joka on suorittanut Turun yliopistossa ylemmän korkeakoulututkinnon tai sellaisen alemman tutkinnon, jonka suorittaneella ei ole oikeutta suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa voi maksutta täydentää tutkintoa valmistumista seuraavien kolmen lukuvuoden ajan. Huom! 1.8.2018 astuu voimaan uusi opintojohtosääntö. Sen myötä tutkinnon täydennysaika lyhenee kahteen lukuvuoteen.

Tutkinnon täydentäjäksi ilmoittaudutaan ensimmäisen kerran lähettämällä sähköpostia osoitteeseen disco[at]utu.fi. Opiskeluoikeus eri oppiaineisiin määräytyy samoin perustein kuin yliopiston varsinaisten opiskelijoiden sivuaineopiskeluoikeus. On syytä ottaa huomioon, että TuKKK:n pääaineopiskelijat ovat aina etusijalla ryhmävalinnoissa, eikä resurssisyistä tutkinnon täydentäjiä voida ottaa kaikille kursseille. Tutkinnon täydentäjille tarjottavat kurssit ja kokonaisuudet löytyvät opinto-oppaalta.

Lisätietoa ja hakuohjeet löytyvät täältä: http://www.utu.fi/fi/Opiskelu/valmistumisen-jalkeen/Sivut/Tutkinnon-täydennys.aspx.

 

 

Asiasana:
Tagit: