in English
 
 
Tule tutustumaan!Abipäivä

Turun kauppakorkeakoulu on mukana tammikuussa järjestettävässä Turun yliopiston abipäivässä. Ohjelmassa on infotilaisuuksia kauppatieteellisistä opinnoista ja opiskelijaksi hakemisesta. Lisäksi kauppakorkeakoulun opiskelijat vetävät tutustujille esittelykierroksia ympäri koulua. 

Opiskelijoiden pitämät esittelyt

Kauppakorkeakoulun ensimmäisen vuoden opiskelijat käyvät lukioissa esittelemässä kauppatieteellisiä opintoja ja kertomassa opiskelusta. Opinto-ohjaajat voivat kysellä lisätietoja lukiovierailuista opintotoimistosta osoitteesta tseopintotoimisto[at]utu.fi.    
                                                                                                                

Erikseen sovittavat vierailut

Lukioiden oppilaat ja opinto-ohjaajat ovat tervetulleita vierailemaan Turun kauppakorkeakoulussa. Vierailusta ja tutustumiskierroksesta voi sopia opintoneuvojan kanssa: tseopo[at]utu.fi.

Opintotoimisto

Kauppakorkeakoulun opintotoimistoon voit olla yhteydessä kaikissa hakemiseen ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tseopintotoimisto[at]utu.fi.

Älä unohda näitä

Turun kauppakorkeakouluun voit tutustua myös osoitteessa www.utu.fi/tse. Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:stä on tarkempaa tietoa osoitteessa www.tuky.fi ja Taloustieteiden klubi ry:stä osoitteessa t-klubi.utu.fi. Muista myös Facebook-sivumme!Asiasana:
Tagit: