Ruoka-alan yrittäjälle

Brahea-keskus palvelee yksilöllisesti yritysasiakkaita yritysten omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Teemme tiivistä yhteistyötä työelämän ja muiden koulutusorganisaatioiden kanssa. Käytettävissä ovat tutkijat ja asiantuntijat yliopistoyhteisössä tarpeen mukaan. Monipuoliset verkostot mahdollistavat sopivien yhteistyökumppanien löytämisen ja yrityksesi toiminnan kehittämisen. 

Apua elintarvikelainsäädännön tulkitsemiseen

Käytännön läheiset suoramyynnin ja jatkojalostuksen ohjeistukset https://aitojamakuja.fi/suoramyynti-jalostus/

Ota yhteyttä:

Johanna Mattila

Omavalvontasuunnitelmat

Tarvitseeko elintarvikeyrityksesi omavalvontasuunnitelma, mutta et tiedä, miten lähteä liikkeelle? Ota meihin yhteyttä, niin lähdetään ratkaisemaan asiaa yhdessä.

Ota yhteyttä:

Johanna Mattila

Mervi Louhivaara

Pakkausmerkinnät ja ravintoarvosisällöt

Onko tuotteesi pakkausmerkinnät ajan tasalla? Tarvitsetko sitä varten tietoa, mitä tuotteesi sisältää? Selvitetään asiat yhdessä!

Ota meihin yhteyttä:

Johanna Mattila (pakkausmerkinnät)

Mervi Louhivaara

Sanna Vähämiko (ravintoarvosisällöt)

Aloittavan yrittäjän neuvonta

Kiinnostaako elintarvikeyrittäjyyden aloittaminen, mutta et tiedä, miten lähteä liikkeelle? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan ja katsotaan yhdessä, miten edetä asian kanssa.

Ota yhteyttä:

Johanna Mattila

Kasviproteiinitietoa

Kasviproteiinin omavaraisuuden kasvattaminen on tärkeässä roolissa. Olemme tiiviisti mukana kehittämistoiminnassa, joten ota meihin yhteyttä ja pohditaan yrityksellesi sopivia ratkaisuja.

Ota yhteyttä:

Sanna Vähämiko

Yritysyhteistyö ja yrityksen kehittäminen

Haluatko tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai onko sinulla idea yhdessä muiden yritysten kanssa, mutta et tiedä, miten yhteistyötä lähtisi viemään eteenpäin?

Yritysryhmä on yksi tapa kehittää sekä oman yrityksen toimintaa että toimia yhdessä muiden yritysten kanssa. Tähän liittyen on haettavissa rahoitusta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Ota meihin yhteyttä, niin selvitetään asiaa tarkemmin.

Johanna Mattila 

Sanna Vähämiko