Varatun aineiston noutopisteet ja toimintaohjeet

Opiskelun, opetuksen ja tutkimuksen edellyttämien aineistojen lainaaminen Turun yliopiston kirjastosta turvataan poikkeusjärjestelyn avulla. Varatun aineiston noutopiste palvelee Feeniks-kirjastossa ja Opettajankoulutuslaitoksen kirjastossa Raumalla.

Palvelu on suunnattu TY:n opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tilaathan käyttöösi vain ja ainoastaan opiskelussa ja tutkimuksessa tarvitsemiasi aineistoja. Pyrimme toimittamaan aineistot käyttöösi mahdollisimman nopeasti, mutta toimintakapasiteettimme on tällä hetkellä rajallinen.

Ota yhteyttä kirjastoon sähköpostitse osoitteeseen kirjasto@utu.fi, jos et kuulu yliopistoyhteisöön ja sinulla on kysymyksiä kirjaston aineistojen tai tilojen käytöstä tai omista lainoistasi.

Feeniks-kirjasto

Varatun aineiston noutopisteen aukioloajat ja sijainti

Feeniks-kirjasto ja siellä sijaitseva varatun aineiston noutopiste palvelee 14.6. - 6.8.2021:

ma klo 9–18
ti-pe klo 9–16

Kirjasto on suljettu juhannusaattona pe 25.6.2021.

Varauksesi on noudettavissa Feeniks-kirjaston toisen kerroksen itsepalvelunoutohyllystä. Otathan kirjastokortin mukaan ja lainaat kirjat lainausautomaatilla.

Kirjaston saavutettavuus ja esteettömyys.

Noudettavat aineistot

Noutopisteeltä voit noutaa Volter-tietokannan kautta varaamiasi aineistoja. Voit varata hyllyissä olevaa, lainattavaa aineistoa kaikista Turun kampusalueen kirjastoista. 

Aineistoja on mahdollista lainata kampusten (Turku - Rauma - Pori) välillä kirjaston kaukopalvelun kautta. Täytä tilauslomake verkossa tai ota yhteyttä sähköpostitse kaukopalvelu@utu.fi. Kampusten väliset lainat ovat maksuttomia.

Kirjaston tiloissa käytettäviä aineistoja, kuten vapaakappaleisiin kuuluvaa kaunokirjallisuutta, graduja ja arvokirjoja voi lukea etukäteisvarauksella Feeniks-kirjastossa, kts. ohjeet.

Varattuja aineistoja ei lähetetä asiakkaille postitse.

Toimintaohjeet

Aineisto on noudettavissa vasta muutamia päiviä saapumisilmoituksen jälkeen.

Varauksesi on noudettavissa Feeniks-kirjaston toisen kerroksen itsepalvelunoutohyllystä. Otathan kirjastokortin mukaan ja lainaat kirjat lainausautomaatilla.

Jos kuulut riskiryhmään, etkä voi itse asioida noutopisteellä, ota yhteyttä kirjastoon kirjasto@utu.fi ja sovi varaustesi luovutuksesta toiselle henkilölle.

Kirjaston enimmäisasiakasmäärä on 20 henkilöä. Käytä kirjastossa kasvomaskia ja muista säilyttää turvavälit. Jos sinulla on flunssan, influenssan tai muun tarttuvan taudin oireita, älä tule yliopistolle.

Voin­ko ti­la­ta pai­net­tua ai­neis­toa, jos mi­nul­la ei ole kir­jas­to­kort­tia?

Turun yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat tehdä varauksia painettuun aineistoon ilman kirjastokorttia kirjautumalla Volter-tietokantaan utu-tunnuksella. Kirjastokortti voidaan tehdä, kun tulet noutamaan aineistoa tai voit täyttää tilauslomakkeen verkossa. Valitse noutopaikaksi Feeniks-kirjasto.

Palautukset

Lainoja voi palauttaa Feeniks-kirjaston, Educariumin ja Calonian kirjaston ulkopuolella sijaitseviin palautuslaatikoihin sekä Teutorin kirjaston palautusluukuun.

Palautuksia voi myös postittaa kirjastoon, kts. postiosoite.

Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta kirjasto@utu.fi tai chatin kautta.

Opettajankoulutuslaitoksen kirjasto, Rauma

Noutopisteen aukioloajat ja palautukset

Rauman opettajankoulutuslaitoksen kirjaston noutopiste on avoinna 24.6.2021 asti ma ja to klo 12-16.

Noutopiste on suljettu 25.5-6.8.2021.

Aineisto on noudettavissa seuraavana noutopisteen aukiolopäivänä. Myös palautusmahdollisuus on käytössä.

Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta kirjasto@utu.fi tai chatin kautta.