Tiedesynttärit

Tervetuloa juhlimaan synttäreitä tieteen pariin! Tiedesynttäreillä synttärisankari pääsee yhdessä kavereidensa kanssa tutustumaan tieteen ihmeelliseen maailmaan. Tarjoamme neljää erilaista synttäripakettia kolmessa eri sijainnissa: yliopistokampuksella OpiLUMA-laboratoriossa, Ruissalossa Kasvitieteellisessä puutarhassa ja Tiedekeskus Tuorlassa.

TIEDESYNTTÄRIT PERUTTU AINAKIN MAALISKUULTA!

Yiopiston linjauksen mukaan kaikki yleisötoiminta on peruttu 1.5. saakka. Tiedesynttärit on peruttu ainakin 31.3. saakka, jonka jälkeen tilannetta katsotaan uudestaan. Kaikille synttärit varanneille on lähetetty viesti ja maksut palautetaan tai synttärit siirretään.

Tiedesynttärit on tarkoitettu kaikille tieteestä kiinnostuneille. OpiLUMA-laboratoriossa lapset pääsevät tekemään tutkimuksia oikeilla kemistin välineillä! Labraan mahtuu korkeintaan 16 pientä tutkijaa. OpiLUMA-laboratoriossa pidettäviä tiedesynttäreitä järjestetään nyt myös ruotsiksi!

Turun yliopiston kasvitieteellisellä puutarhalla Ruissalossa voit valita joko puutarhan seikkailusynttärit tai vähän pienemmille lapsille suunnatut Onneli ja Anneli Nukutuskello- synttärit.

Lisäksi synttäreitä järjestetään myös tiedekeskus Tuorlassa, jossa aiheena on tähtitiede!

 

Tiedesynttäreitä järjestää Lounais-Suomen LUMA-keskus.