Syksyn 2020 publiikki 4.12.2020

Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnan syksyn publiikki pidetään 4.12.2020 klo 14.00 Turun yliopistolla.

Publiikkiin kutsutaan kaikki 3.12.2019–27.11.2020 välisenä aikana valmistuneet filosofian maisterit ja diplomi-insinöörit. Valmistuneet saavat sähköisen kutsun tilaisuuteen.

Tilaisuuden ohjelma koostuu puheista ja musiikkiesityksistä, ja osallistujille jaetaan myös pieni valmistujaislahja. Tilaisuus kestää osallistujamäärästä riippuen noin 1-1,5 tuntia. Kukin valmistunut voi kutsua tilaisuuteen enintään kaksi vierasta.

Publiikkiin aikovan opiskelijan tulee palauttaa sähköinen todistusanomuksensa viimeistään sunnuntaina 22.11.2020.

Ilmoitathan itsesi ja vieraasi ilmoittautumislomakkeella 23.11.2020 mennessä.

Käytännön ohjeita publiikkiin osallistuville

Publiikin pukukoodina on tumma puku.

Valmistuneet ja vieraat sijoittuvat ryhmittäin omiin saleihinsa. Valmistuneiden ja vieraiden tulee saapua paikalle hyvissä ajoin, sillä ovet juhlasaleihin sulkeutuvat klo 14.00 ja tämän jälkeen ei saapuneita päästetä enää sisään.

Tilaisuuden ohjelma alkaa yhteisellä puhe- ja musiikkiosuudella, joka välitetään etäyhteydellä muihin saleihin. Tämän jälkeen juhla jatkuu omissa saleissa muistolahjan jakamisella. Juhlassa noudatetaan yliopiston ja viranomaisten ohjeita koronavirustilanteessa ja tilanteen vaatiessa voimme siksi joutua muuttamaan tilaisuuden toteutusta.

Lähetämme myöhemmin tilaisuudesta tarkemmat ohjeet ilmoittautuneille.

Mikäli osallistumisesi jostain syystä peruuntuu ilmoittautumisesi jälkeen, on tärkeää ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen opo-ml@utu.fi.