Poikkeustilanteen vuoksi  kevään publiikki siirretään syksyyn 2020! Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Publiikkiin kutsutaan kaikki 3.12.2019–x.x.2020 välisenä aikana valmistuneet filosofian maisterit ja diplomi-insinöörit. Valmistuneet saavat sähköisen kutsun tilaisuuteen.

Tilaisuuden ohjelma koostuu puheista ja musiikkiesityksistä, ja osallistujille jaetaan myös pieni valmistujaislahja. Tilaisuus kestää osallistujamäärästä riippuen noin 1-1,5 tuntia. Kukin valmistunut voi kutsua tilaisuuteen enintään kolme vierasta.

Publiikkiin aikovan opiskelijan tulee palauttaa sähköinen todistusanomuksensa viimeistään sunnuntaina x.x.2020.

Ilmoitathan itsesi ja vieraasi ilmoittautumislomakkeella x.x.2020 mennessä.

Käytännön ohjeita publiikkiin osallistuville

Publiikin pukukoodina on tumma puku.

Valmistuneiden tulee saapua paikalle viimeistään klo 13.45. Ovet juhlasaliin sulkeutuvat klo 14.00 ja tämän jälkeen saapuneita ei päästetä enää sisään.

Tilaisuuden ohjelma alkaa valmistuneiden kulkueella. Kulkue järjestäytyy rakennuksen aulassa opintopäällikön johdolla. Vieraat odottavat tilaisuuden alkamista juhlasalissa.

Tilaisuus valokuvataan ja kuvat julkaistaan tiedekunnan verkkosivuilla. Itse tilaisuus on rauhoitettu valokuvaamiselta, joten kuvia voi ottaa vain istumapaikoilta lukuun ottamatta valmistuneiden ryhmäkuvaa.

Mikäli osallistumisesi jostain syystä peruuntuu ilmoittautumisesi jälkeen, on tärkeää ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen opo-ml@utu.fi tai puhelimitse numeroon +358 50 3206 579 tai +358 50 3206 173.