Näy kampuksella

Mikäli yrityksesi haluaa kertoa organisaatiosta tai rekrytointitarpeista suoraan yliopisto-opiskelijoille, avustamme yritysesittelyn järjestelyissä haluamallasi tavalla. 

  • järjestämme esittelyyn soveltuvat tilat ja välineet yliopistoalueelta.
  • tiedotamme esittelytilaisuudesta sopivalle opiskelijakohderyhmälle. Voimme laajentaa kohderyhmää yhteistyössä esimerkiksi Åbo Akademin tai turkulaisten ammattikorkeakoulujen rekrytointipalvelujen kanssa.


Yritysesittelyt ovat maksullisia palveluja. Maksu koostuu esimerkiksi seuraavista kuluista:

  • järjestely- ja markkinointikulut 200 €
  • aulatilan vuokra (sisältäen pöydän) 200 €
  • salitilan vuokra koosta riippuen 30-115 € / alkava tunti

Hintoihin lisätään arvonlisävero. Lisäksi laskutetaan muut välittömät kulut, kuten kahvitarjoilu.

Tilojen varaamisen ja tiedotuksen vuoksi yritysesittelyn tai rekrytointitilaisuuden suunnittelu kannattaa käynnistää 1-3 kuukautta ennen tapahtuman ajankohtaa.

Työnantajaprofiili JobTeaserissa

Turun yliopisto tarjoaa ilmaisen profiilin työnantajille JobTeaser-palvelussa. Profiilin avulla voi esitellä omaa organisaatiota Turun yliopiston opiskelijoille. Opiskelijat käyttävät palvelua avoimien työpaikkojen etsimiseen.

Luo työnantajaprofiili JobTeaserissa

JobTeaserissa voi myös kerätä osallistujia erilaisiin tapahtumiin, kuten rekrytointimessuille. Tapahtuman yhteydessä voi kerätä osallistujilta ansioluettelot suoraan JobTeaserissa. Tapahtumien luominen on maksullinen lisäpalvelu: 200 € + alv. Hintaan sisältyy tapahtuman markkinointi opiskelijoille työelämäpalveluiden somekanavissa.

Tapahtuman voi luoda JobTeaserissa omassa työnantajaprofiilissa. Tapahtuma ei näy opiskelijoille ennen kuin se on aktivoitu työelämäpalveluissa. Ennen tapahtuman luomista ole yhteydessä rekry@utu.fi.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Lisätietoa: Jaana Vesterinen

Yhteistyö tiedekunnissa