Asiasana: Innovaatiot

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Laaja yhteishanke kehittää tulevaisuudenkestävää tuotantolaitosta

14.05.2024

Business Finland on myöntänyt merkittävän rahoituksen Turun yliopiston johtamalle laajalle konsortiohankkeelle, jonka tavoitteena on tulevaisuudenkestävä tuotantolaitos. Business Finlandin, yritysten ja yliopistojen rahoittaman hankekokonaisuuden budjetti on yhteensä 11,7 M€. LifeFactFuture-hanke yhdistää life science - ja teknologiayritysten huippuosaamisen sekä suomalaiset tutkijat. Rahoituspäätös on erinomainen esimerkki julkisten tutkimus- ja kehittämispanostusten suuntaamisesta tärkeään tutkimusyhteistyöhön korkeakoulujen ja yritysten välillä.

My, My Health & My Food -hanke järjesti innovaatiotapahtuman Kempeleessä

22.06.2022

Vuoden alusta käynnistynyt Turun yliopiston sekä VTT yhteinen hanke, Me, My Health & My Food (MeHeFo), innovoi ja vahvistaa yksilöllisiä ruokaan ja syömiseen liittyviä terveyttä ja ennakoivaa hyvinvointia edistäviä ratkaisuja. Juhannuksen alusviikolla hankkeen yritystoimijat ja Turun yliopisto jatkoivat yritysten kärkiosaamisten kautta vahvistuvaa yhteistä innovointia Kempeleessä, Oulun lähialueella.

Innovaatioviikolla panostettiin yksilöllisten terveys-, ruoka- ja syömisratkaisuiden kärkiosaamiseen

16.05.2022

Me, My Health & My Food -hanke toteutti viime viikolla innovaatioviikon, jonka aikana Turun yliopiston teknillisen ja lääketieteellisen tiedekuntien sekä Turun kauppakorkeakoulun kansainväliset opiskelijat pääsivät ideoimaan ja kehittämään uusia terveyteen ja ruokaan liittyviä ratkaisuja yhdessä yritysten, tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.