Anna
Puganen
Doctoral Researcher, Department of Life Technologies
Food Sciences
Contact
Links
Publications
Quality of Protein Isolates and Hydrolysates from Baltic Herring (Clupea harengus membras) and Roach (Rutilus rutilus) Produced by pH-Shift Processes and Enzymatic Hydrolysis (2022)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Predicting the properties of industrially produced oat flours by the characteristics of native oat grains or non-heat-treated groats (2021)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Evaluation of the composition and oxidative status of omega-3 fatty acid supplements on the Finnish market using NMR and SPME-GC–MS in comparison with conventional methods (2020)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Sephadex LH-20 fractionation and bioactivities of phenolic compounds from extracts of Finnish berry plants (2018)
Food Research International
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Antioxidative and antibacterial activities of aqueous ethanol extracts of berries, leaves, and branches of berry plants (2018)
Food Research International
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Red/Green Currant and Sea Buckthorn Berry Press Residues as Potential Sources of Antioxidants for Food Use (2018)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))