Jussi
Suvanto
Doctoral Researcher, Department of Chemistry
M.Sc.
Links
Publications
Natural Antimicrobials from Cloudberry (Rubus chamaemorus) Seeds by Sanding and Hydrothermal Extraction (2021)
ACS Food Science & Technology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Ellagitannins Inhibit the Exsheathment of Haemonchus contortus and Trichostrongylus colubriformis Larvae: The Efficiency Increases Together with the Molecular Size (2020)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Changes in the Proanthocyanidin Composition and Related Gene Expression in Bilberry (Vaccinium myrtillus L.) Tissues (2020)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Liquid chromatography-tandem mass spectrometry reveals detailed chromatographic fingerprints of anthocyanins and anthocyanin adducts in red wine (2019)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Variability in Foliar Ellagitannins of Hippophae rhamnoides L. and Identification of a New Ellagitannin, Hippophaenin C (2018)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Poplar MYB115 and MYB134 Transcription Factors Regulate Proanthocyanidin Synthesis and Structure (2017)
Plant Physiology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Variability in the production of tannins and other polyphenols in cell cultures of 12 Nordic plant species (2017)
Planta
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))