Mohammed
Sazzad
Postdoctoral Researcher, Food Sciences
Postdoctoral Researcher
Contact
Links
Areas of expertise
Analytical Biochemistry
Biophysics
Food Chemistry
Lipids and Membranes.
Publications
Stabilization of milk-sphingomyelin gel phases by glycosphingolipids: An in-vitro study on the characteristics of milk sphingolipid gel phases (2025)
Chemistry and Physics of Lipids
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Effect of phosphatidylcholine regioisomerism on lateral segregation of milk sphingomyelin in bilayer membranes (2024)
Chemistry and Physics of Lipids
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Advanced Tandem Mass Spectrometric Analysis of Complex Mixtures of Triacylglycerol Regioisomers: A Case Study of Bovine Milk Fat (2024)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
A novel UHPLC-ESI-MS/MS method and automatic calculation software for regiospecific analysis of triacylglycerols in natural fats and oils (2022)
Analytica Chimica Acta
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))