Kekseliästä innovointia yhdessä: Ravintoloiden ruoka- ja energiahävikin vähentäminenHenri Alén, yrittäjä ja keittiömestari, saapuu keskustelemaan Turun kaupungin, tutkijoiden ja teollisuuden edustajien kanssa siitä, miten ruoka- ja energiajätettä voitaisiin vähentää. Palveluala voi toimia teknologisten innovaatioiden suunnannäyttäjänä ja samalla vastata aikakautemme haasteisiin sekä tehdä alasta kilpailukykyisemmän ja kestävämmän.

Toimintamme vaikuttavuuden lisäämiseksi on ratkaisevan tärkeää, että eri toimijat, opiskelijat ja tutkijat, jotka ovat kiinnostuneita etsimään ratkaisuja ruoan ja energiajätteen vähentämiseksi, liittyvät keskusteluun. Dining Flow -hankkeen järjestämän ensimmäisen tapahtuman tarkoituksena on jakaa näkemyksiä ja tietoa, joiden avulla pääsemme eteenpäin.

Tavoitteena on luoda verkostoa, joka on sitoutunut minimoimaan jätteen määrän toiminnassaan. Haluamme kuulla erilaisista kokemuksista ja käytännöistä, joita ruoka- ja energiahävikin vähentämiseen aktiivisesti osallistuvat tahot ovat tehneet. Lisäksi tavoitteena on esitellä myös Dining Flow -hankkeen visiota ja käynnissä olevia aloitteita.

Lue lisää osoitteessa https://sites.utu.fi/diningflow/fi/events/kekseliasta-innovointia-yhdessa/