Mika Hentunen on kauppakorkeakoulun vuoden alumni – katso videotervehdys ja koko Alumni Live Shown tallenne

02.10.2020

Turun kauppakorkeakoulu tarjosi alumneilleen lauantaina 26.9.2020 virtuaalisen Alumni Live Shown, joka lähetettiin livestriiminä suoraan kauppakorkeakoululta. Illan aikana nähtiin liveosuuksia ja nauhoituksia, alumnitarinoita seitsemältä vuosikymmeneltä, alumnien videotervehdyksiä ja henkilöhaastatteluja. Ilta huipentui vuoden alumnin valintaan.

Turun kauppakorkeakoulun alumni Mika Hentunen vuosikurssilta 1986 valittiin Turun kauppakorkeakoulun vuoden alumniksi Alumni Live Showssa 26.9.2020. Hentunen valmistui kauppakorkeakoulun ulkomaankaupan linjalta vuonna 1991. 

Turun kauppakorkeakoulu viettää tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuottaan. Alumni Live Show järjestettiin perinteisen alumnipäivän tapahtuman sijaan. Virtuaalisessa tapahtumassa haluttiin tuoda esiin kauppakorkeakoulusta valmistuneiden urapolkujen ja työnkuvien kirjoa. 

Dekaani Markus Granlund totesi vuoden alumnin 2020 julkistaessaan, että Mika Hentunen on työlleen omistautunut, omat juurensa tunnistava alumni. 

– Mika Hentunen on raudanluja uutistoimittaja ja viestinnän ammattilainen. Häntä voidaan myös hyvällä syyllä kutsua mieheksemme maailmalla. Mika on tunnettu pyyteettömänä, työlleen omistautuneena ja jalat maassa olevana henkilönä. Työssään hän on suorasanainen mutta positiivinen. Hän on myös lukuisissa yhteyksissä osoittanut tuntevansa edelleen juurensa, kauppakorkealaisuuden, Granlund sanoo. 

Katso videoita Alumni Live Showsta

Mika Hentunen työskentelee Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtajana. Katso vuoden alumnin videotervehdys työnsä parista! 

Palaa Alumni Live Shown tunnelmiin

Luotu 02.10.2020 | Muokattu 02.10.2020