Asiasana: alumni

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Kasvitieteelliseen puutarhaan pääsee nyt myös museokortilla

14.12.2023

Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha on yksi Turun suosituimpia vierailukohteita ja 14.12.2023 alkaen sisäänpääsymaksun kasvihuoneisiin voi hoitaa myös kätevästi museokortilla. Suomessa on jo 370 museokorttikohdetta ja noin 300 000 aktiivista museokorttia. Museokortti onkin suosittu joululahjatoive, jonka voi hankkia nyt myös kasvitieteelliseltä puutarhalta. 
 

Opetustoimen ja varhaiskasvatuksen kehittäjille ja johtajille tarjolla koulutusta työyhteisöjen hyvinvoivan toimintakulttuurin vahvistamiseen

30.10.2023

Turun yliopiston Sote-akatemia järjestää Opetushallituksen rahoittaman opetustoimen ja varhaiskasvatuksen henkilöstökoulutuksen keväällä ja syksyllä 2024. Maksuton verkkokoulutus tarjoaa kasvatus- ja opetusyhteisöjen kehittäjille ja johtajille mahdollisuuden vahvistaa työyhteisöjensä hyvinvoivaa toimintakulttuuria yhteisöllisyyttä ja osallisuutta tukemalla.

Aurora jatkaa tutkimusmatkaa

26.10.2023

Turun yliopiston sidosryhmälehti Aurora muuttuu verkkolehdeksi vuoden 2024 alusta alkaen. Kahden painetun numeron sijaan Aurora ilmestyy jatkossa verkkolehtenä kuusi kertaa vuodessa suomeksi ja englanniksi.