Asiasana: Uutinen

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Kuvaukset 1800-luvun Uudesta-Seelannista osoittavat tiedon tuottamisen olleen luovaa ja ristiriitaista (Väitös: FM Mikko Myllyntausta, 7.10.2022, yleinen historia)

Samoihin lähteisiin viittaamalla voidaan väittää täysin erilaisia, keskenään kilpailevia asioita. Tämä selviää FM Mikko Myllyntaustan väitöstutkimuksesta, jossa hän tutki tiedon välittymistä ja uuden tiedon tuottamista Britannian ja Uuden-Seelannin välillä liikkuneessa kommunikaatiossa 1800-luvulla.

Paluu historiaan -podcast herättää vanhat artikkelit uuteen eloon

27.09.2022

Calonian studiossa ollaan tekemässä jotain aivan uudenlaista. Poliittisen historian dosentti, tuore Ennen ja nyt Historian tietosanomien päätoimittaja Olli Kleemola on kutsunut studioon folkloristiikan professorin Anne Heimon. Tekeillä on ensimmäinen osa podcastsarjasta, jossa nostetaan päivänvaloon vuosien takaiset vertaisarvioidut artikkelit.

Tietoa ja taitoja kestävän kehityksen haasteisiin avoimen yliopiston opinnoilla

26.09.2022

Mitä kaikkea kestävä kehitys tarkoittaa? Miten kestävään kehitykseen voi vaikuttaa? Kestävä kehitys haastaa yrityksiä, yhteisöjä ja meitä kaikkia muuttamaan ajattelu- ja toimintatapojamme. Turun yliopiston opinnoilla voit hankkia tietoa ja valmiuksia kestävän kehityksen kysymyksiin.