Asiasana: Uutinen

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Turun yliopiston kauppakorkeakoululle kansainvälinen AACSB-akkreditointi

25.04.2019

AACSB-akkreditointi on kansainvälisesti erittäin arvostettu tunnustus kauppatieteellisen koulutuksen ja tutkimuksen korkeasta laadusta. Turun kauppakorkeakoululle myönnettiin akkreditointi 25.4.2019. – Akkreditoinnin myötä nousemme nyt maailmanluokan kauppakorkeakoulujen joukkoon, mikä avaa uusia mahdollisuuksia erityisesti kansainvälisesti, iloitsee dekaani Markus Granlund.

Turun yliopisto ja Singapore Maritime Institute jatkavat menestyksellistä innovaatioyhteistyötään

17.01.2020

Turun yliopisto ja Singapore Maritime Institute järjestivät yhteistyössä jo toisen Innovation Camp -innovaatioleirin. Singaporessa 11.–16.1.2020 järjestetyn leirin voittaja valittiin 16.1. Leiri järjestettiin yhteistyössä yrityskumppanien Jurong Portin, MacGregorin ja China Navigation Companyn kanssa.