Turun yliopiston podcastit

Turun yliopiston tutkijat pureutuvat kiehtoviin kysymyksiin kahdessa eri podcast-sarjassa.

Aamukahvit tutkijan kanssa -sarjassa tutkijat kertovat ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista. Sarja ilmestyy reilun kahden viikon välein. Professoriluennot -sarjassa julkaistaan uusien professoreiden 15-minuuttiset yleistajuiset luennot omasta alastaan ja tutkimuksestaan. Sarja ilmestyy lähes joka viikko. Tilaa sarjat klikkaamalla kuvan Follow-painiketta.

Podcastit

Aamukahvit tutkijan kanssa

Aamukahvit tutkijan kanssa -podcastissa jututetaan eri alojen tutkijoita aamukahvin äärellä. Podcast-jaksot ovat kuunneltavissa myös iTunesissa.

Professoriluennot

Turun yliopiston professoriluennot on syksystä 2017 lähtien tallennettu podcasteiksi, joita voit kuunnella alta. Julkaisemme uuden podcastin viikoittain.