Asiasana: Podcast

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Paluu historiaan -podcast herättää vanhat artikkelit uuteen eloon

27.09.2022

Calonian studiossa ollaan tekemässä jotain aivan uudenlaista. Poliittisen historian dosentti, tuore Ennen ja nyt Historian tietosanomien päätoimittaja Olli Kleemola on kutsunut studioon folkloristiikan professorin Anne Heimon. Tekeillä on ensimmäinen osa podcastsarjasta, jossa nostetaan päivänvaloon vuosien takaiset vertaisarvioidut artikkelit.

Miälecast

Miälecast on Turun yliopiston opintopsykologien podcast, jossa keskustellaan opiskeluun liittyvistä ilmiöistä.

Legendaariset lintututkijat esittäytyvät radiosarjassa

15.03.2021

Dosentti Timo Vuorisalo on keskeisenä asiantuntijana mukana Ylen Legendaariset lintututkijat -audiosarjassa. Sarjassa tutustutaan 16 lintututkijaan, heidän persooniinsa ja merkityksiinsä suomalaisen lintututkimuksen saralla. – Henkilösarjassa esitellään mitä kummallisimpia persoonia aina 1800-luvun punkhenkisistä tutkijoista lähtien. Mutta aina arvostavaan ja kunnioittavaan sävyyn, dosentti Timo Vuorisalo sanoo.

Tiedelinja podcast

Turun yliopiston Tiedelinja on tutkijoiden keskusteluohjelma tietyn aihepiirin ympärillä. Suorat lähetykset zoom-webinaarina joka toinen keskiviikko. Tallenteet voi katsoa joko videoina tai kuunnella podcasteina.

Elävä Suomenlinna

Elävä Suomenlinna -podcast-sarja kertoo Suomenlinnassa tehtävästä tutkimuksesta ja tuo esiin saarten monitasoiseen kulttuuriperintöön liittyviä merkityksiä. Turun yliopistossa toteutettavan hankkeen podcastia rahoittaa Tieteen tiedotus ry.