Asiasana: Sote-akatemia

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Mediakutsu: Lapsen oikeuksien viikolla nostetaan esille lapsen oikeus tulevaisuuteen

16.11.2020

Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry sekä Turun yliopiston INVEST hanke ja Sote-akatemia järjestävät yhdessä 20.11. lapsen oikeuksien päivän keskustelutilaisuuden ”Miten voisimme yhdessä turvata jokaisen lapsen hyvinvoinnin ja näköalan tulevaisuuteen?” Tilaisuus liittyy 16.11. alkavaan lapsen oikeuksien viikkoon, jonka teemana on lapsen oikeus tulevaisuuteen.

 

Sote-akatemian ja Luonnonvarakeskuksen yhteistyönä syntynyt luontoperustaisen hyvinvoinnin verkkokurssi starttaa

12.11.2020

Turun yliopiston Sote-akatemia ja Luonnonvarakeskus (Luke) ovat yhteistyössä toteuttaneet verkko-opintojakson, joka tekee näkyväksi luonnon ja eläinten ihmisille tuottamaa hyvinvointia. MOOC-kurssi on vapaasti kaikkien saatavilla ja suoritettavissa avoimen yliopiston kautta.

Sote-akatemia ja Yoop.fi-työkalu Hacking Higher Education 2020 -finaaliin

11.09.2020

Hacking Higher Education Finland on innovaatiokilpailu, jonka tarkoituksena on nostaa esiin korkeakoulutuksen kehittämiseen tähtääviä ratkaisuja ja projekteja. Tämän vuoden kilpailussa teemana on jatkuvan oppimisen kehittäminen korkeakoulutuksessa. Turun yliopistosta kilpailun finaaliin ylsivät Sote-akatemia ja Yoop.fi-työkalu, jotka kisaavat “Higher Education Developer of the year 2020” -tittelistä.

Turun yliopisto ja Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry aloittavat yhteistyön lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi

30.01.2020

Turun yliopiston ja Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry (VSLJ ry) aloittavat ainutlaatuisen tiedekummiyhteistyön. Yhteistyöltä toivotaan ennen kaikkea tiedolla johtamisen vahvistamista ja yhteisiä, leveämpiä hartioita lasten ja nuorten asioiden vaikuttamistyöhön. Tiedekummius tukee tavoitetta siitä, että alueen jokainen lapsi ja nuori voisi hyvin.