Asiasana: seminaari

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Seminaarissa syvennyttiin lasten ja nuorten ADHD:n diagnosointiin ja hoitoon

18.03.2024

Turun yliopiston Lastenpsykiatrian tutkimuskeskus ja Suomen Akatemian tutkimuksen lippulaiva INVEST järjestivät perjantaina 15.3. kansallisen seminaarin, jossa keskityttiin lasten ja nuorten ADHD:n diagnosointiin ja hoitoon. Lasten ja nuorten ADHD-diagnoosit ovat olleet viime vuosina kasvussa Suomessa ja alueelliset erot ovat merkittäviä.

Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus uudistuu – avoimessa seminaarissa 23.1. esitellään ravitsemuksen ja ruuan tutkimusta

15.01.2024

Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus (FFF) uudistuu ja saa uuden nimen, minkä kunniaksi järjestetään tiistaina 23.1.2024 klo 1416 kaikille avoin seminaari. Seminaarin yhteydessä on myös mahdollisuus tutustua ruokatutkimukseen maisteludemojen kautta. Tilaisuus on englanninkielinen. Median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan.

Päättäjille suunnatussa seminaarissa käsiteltiin vaikuttavia lasten, nuorten ja perheiden mielenterveyttä edistäviä menetelmiä

04.12.2023

Helsingin Musiikkitalolla perjantaina 1.12. järjestetyssä seminaarissa käsiteltiin lasten, nuorten ja perheiden mielenterveyttä edistäviä psykososiaalisia menetelmiä ja niiden implementointia. Tilaisuudessa esiteltiin myös Turun yliopiston Voimaperheet-tutkimuskokonaisuutta.