TSE alumnipäivä

Turun kauppakorkeakoulun alumnitoiminta

Turun kauppakorkeakoulu tarjoaa alumneilleen mahdollisuuden päästä mukaan laajaan ja aktiiviseen verkostoon. Meille on tärkeää pitää yllä tiiviitä suhteita alumneihimme ja olemme ylpeitä siitä, että meiltä valmistuneet haluavat olla mukana toiminnassamme. Tutustu etuihin ja mahdollisuuksiin ja tule mukaan! 
 

"Kun kotiyliopisto kutsuu, kutsuun vastataan!"

Tietoa alumnitoiminnasta

Turun kauppakorkeakoulun alumneja ovat kaikki Turun kauppakorkeakoulussa opiskelleet ja  tutkinnon (myös EMBA) suorittaneet. Myös kauppakorkeakoulun entinen ja nykyinen henkilökunta on tervetullut mukaan alumnitapahtumiin. 

Turun kauppakorkeakoulu ylläpitää omaa alumnirekisteriään osana Turun yliopistoa. Vuodesta 2016 lähtien kuvan antaneiden valmistuneiden tiedot on siirretty suoraan alumnirekisteriin. Ennen vuotta 2016 valmistuneet voivat liittyä mukaan täällä

Tarjoamme rekisteröityneille alumneillemme tilaisuuksia verkostoitumiseen muun muassa alumnitapahtumissa. Kerromme säännöllisesti, mitä meille kuuluu, ja jaamme tietoa muun muassa kouluttautumis- ja yhteistyömahdollisuuksista. Kauttamme on mahdollista osallistua koulun kehittämiseen ja opetukseen. Haluamme olla mukana tukemassa meiltä valmistuneiden ja heidän edustamiensa organisaatioiden kehittymistä. Olemme ylpeitä siitä, että alumnimme haluavat olla mukana toiminnassamme esimerkiksi tarjoamalla opiskelijoille arvokkaita näkymiä työelämään. 

Liity alumniksi

Turun kauppakorkeakoulun alumneja ovat kaikki Turun kauppakorkeakoulussa opiskelleet ja  tutkinnon (myös EMBA) suorittaneet. Myös kauppakorkeakoulun entinen ja nykyinen henkilökunta on tervetullut mukaan alumnitapahtumiin.Turun kauppakorkeakoulu ylläpitää osana Turun yliopistoa omaa alumnirekisteriään. Vuodesta 2016 lukien valmistuneiden tiedot ovat siirtyneet luvan antaneiden osalta suoraan alumnirekisteriin. Ennen vuotta 2016 valmistuneet voivat liittyä mukaan lomakkeella: 

> LIITY MUKAAN - olet jatkossakin näköalapaikalla!

Rekisteröitynä alumnina saat monia etuja:

  • Alumniuutiskirjeen sähköpostitse noin neljä kertaa vuodessa. Alumnikirje sisältää tapahtumakutsuja, ajankohtaisia uutisia tutkimuksesta, koulutuksesta ja yhteistyöstä sekä tietoa täydennyskoulutus- ja yhteistyömahdollisuuksista. Lisäksi alumneille lähetetään kauppakorkeakoulun uutiskirje, jossa kerromme kuulumisiamme tutkimukseen, opetukseen, hankkeisiin ja yhteistyöhön liittyen.
  • Vuosittain starttaavat mentorointiohjelmat ovat erinomainen tapa olla mukana koulun arjessa sekä saada uusia näkökulmia ja virtaa ammatilliseen kehittymiseen ja työuraan.
  • Kutsut alumnitapahtumiin sekä kauppakorkeakoulun muihin tapahtumiin.
  • Tukea vuosikurssitapaamisten järjestämiseen alumnipäivän yhteydessä
  • Mahdollisuuden osallistua yliopiston kehittämiseen ja opiskelijoiden tukemiseen. Alumni Keynote Speakers -luentosarja on loistava esimerkki alumnien sitoutumisesta entiseen opinahjoonsa ja sen nykyisiin opiskelijoihin
  • Tarjoamme luettavaksi Turun kauppakorkeakoulun sidosryhmälehti Mercuriuksen, Turun yliopiston sidosryhmälehti Auroran, KYltereiden julkaisema KYlisteen sekä Turun Seudun Ekonomit ry:n jäsenlehden
  • Tietoa ja tukea työllistymiseen ja uran eri vaiheisiin liittyen Turun yliopiston työelämäpalveluiden kautta
  • Mahdollisuuden tukea tutkijoita ja opiskelijoita tukemalla Turun yliopistoa 
Alumnitapahtumat

Turun kauppakorkeakoulun alumnitoiminnan vuotuinen kohokohta on perinteinen alumnipäivä, jonka lisäksi järjestetään myös muita alumnitapahtumia Turussa ja Helsingissä.

Alumnina saat kutsun myös muihin Turun kauppakorkeakoulun yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa järjestämiin tapahtumiin. 

Tapahtumat ovat koulun ja alumnien välistä vuorovaikutusta parhaimmillaan, tule mukaan! 

Tulossa olevia tapahtumia:

  • Alumni After Work -tilaisuus Helsingissä keväällä 2019
  • Alumnipäivä 2019 28.9.2019  
Alumni Keynote Speakers -luentosarja

Huippusuositussa luentosarjassa Turun kauppakorkean alumnit kertovat omia työelämätarinoitaan sekä avaavat opiskelijoille uransa huippuhetkiä. Alumnit ja kauppakorkeakoulu käynnistivät yhdessä opiskelijoiden ainekerhojen kanssa Alumni Keynote Speakers -luentosarjan vuonna 2012. Luentosarja saattaa opiskelijat ja alumnit välittömään vuoropuheluun. Alumni Keynote Speakers -luentosarjaan osallistuu vuosittain yli sata opiskelijaa.

Luennoilla opiskelijat saavat kuulla esimerkkejä alumnien monipuolisten kokemusten ja uratarinoiden muodossa, kun taas alumnit saavat virkistävän näkymän kauppakorkeakoulun opiskelijoiden potentiaaliin. Alumnivierailut synnyttävät hedelmällistä vuoropuhelua valmistuneiden ja uraansa suuntaavien opiskelijoiden välille.

Haluatko antaa aikaasi opiskelijoille?

Luentosarjassa puhumisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä luentosarjaa koordinoivaan koulutuspäällikkö Eija Koskivaaraan eija.koskivaara@utu.fi tai ottaa yhteyttä alumnitoimintaan sähköpostitse tsealumnit@utu.fi.

Alumni Keynote Speakers 2018 

Syksy 2018, perjantaisin 2.-30. marraskuuta, 12.15-13.45, Elovena-salissa
 
2.11. Kristiina Helenius, Director for North America at Nordic West Office
9.11. Arto Kuusisto, Talousjohtaja, Olympiakomitea
16.11. Jorma Alanne, Sijoitusjohtaja, Taaleri Sijoitus Oy
23.11. Panu Routila, Toimitusjohtaja, Konecranes Oyj
30.11. Tingting Lin, Head of Service Design at Qvantel, Doctor of Science​

 

Vuoden alumnit

Turun kauppakorkeakoulun vuoden alumni -arvonimi myönnetään vuosittain yhdelle Turun kauppakorkeakoulun alumnien keskuudesta valitulle henkilölle.

Tämä kunnianosoitus osoitetaan alallaan ansioituneelle henkilölle, joka omalla työllään, ponnisteluillaan ja esimerkillään on ollut mukana kasvattamassa Turun kauppakorkeakoulun tunnettuutta sekä koulutuksen arvostusta.

Vuoden alumnin valitsee dekaani. Vuoden alumni julkistetaan vuosittain alumnipäivän yhteydessä.

Vuoden alumni 2018 Tomi Virtanen
​Vuoden alumni 2017 ​Panu Routila
Vuoden alumni 2016 Kirsi Leväpelto
​Vuoden alumni 2015 ​​Ilpo Korhonen
​​Vuoden alumni 2014 Tapio Reponen
​​Vuoden alumni 2013 Lauri Kivinen
​Vuoden alumni 2012 Mika Aaltonen
​Vuoden alumni 2011 Essi Avellan
​Vuoden alumni 2010 Krisitiina Helenius
​Vuoden alumni 2009 Osmo Rauhala
​Vuoden alumni 2008 Jukka Hienonen
​Vuoden alumni 2007 Reijo Karhinen
​Vuoden alumni 2006 Paula Lehtomäki
​Vuoden alumni 2005 Lasse Kurkilahti

Alumnitoimikunta

Turun kauppakorkeakoulun alumnitoimintaa suunnittelee ja koordinoi alumneista koostuva alumnitoimikunta, jonka puheenjohtajana toimii Turun kauppakorkeakoulun dekaani, professori Markus Granlund ja sihteerinä alumnitoiminnan koordinaattori Terhikki Saari. Toimikunnan kausi on yksi kalenterivuosi. Alumnitoimikunnan jäsenet ovat kaikki alumneja eri vuosikursseilta.

Vastaamme mielellämme kaikkiin alumniuteen liittyviin kysymyksiin ja otamme vastaan ideoita alumnisuhteiden kehittämiseksi ja palautetta toiminnasta. Olethan yhteydessä myös, mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan toimikuntaan tai muulla tavoin antamaan oman panoksesi. Meidät tavoitat sähköpostitse osoitteesta tsealumnit@utu.fi. 

Toimikunnan kokoonpano

Jussi Heikkonen, vsk 2008
Susanna Juusti, vsk 1985
Hannele Järvenpää, vsk 1986
Tero Kuusisto, vsk 2002
Ringa Masalin, vsk 2002
Roope Rantanen (TuKY ry), vsk 2014
Ville Niukko, vsk 1997
Sofia Utriainen (TuKY ry:n varapj), vsk 2016
Tomi Virtanen, vsk 2003
Pirjo Vuokko, vsk 1974

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Alumnit ovat yhteisömme tärkeitä jäseniä ja korvaamaton voimavara toimintamme kehittämisessä. Rekisteröityneille alumneille tarjoamme vuosittain monia mahdollisuuksia verkostoitumiseen.