Asiasana: Turun kauppakorkeakoulu

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

SuomiAreenan panelistit haluavat laajentaa käsitystä oppimisesta

17.07.2019

– Kun me puhumme oppimisesta, me puhumme useimmiten tiedollisesta osaamisesta. Mutta me tiedämme, että tärkeä osa on se, mitä me voimme kutsua sydämen sivistyksestä, siinä tapana, jolla me suhtaudumme maailmaan ja muihin ihmisiin. Tämä on iso osa laajempaa, isompaa, syvempää, kauaskantoisempaa sivistysprojektia, Unesco-professori Markku Wilenius totesi SuomiAreenan Ainako mun pitää oppia -paneelikeskustelussa.

Kielivalinnat

Kielivalinnat ja kauppatieteiden opinnot

​Kohtaavatko kansainvälistymisstrategiat ja opiskelijoiden motivaatio?

Laaja kielitaito ja käytännön monikielisyys ovat korkealle priorisoituja koulutuksellisia tavoitteita niin kansallisella ja EU:n tasolla kuin talouselämässäkin. Kielitaito on edellytys menestykselliselle tutkimus- tai työjaksolle ulkomailla.

Kielitaitotarpeet

Kauppatieteiden maisterien työelämän kielitaitotarpeet –  kohtaavatko koulutus ja käytäntö?

Tutkimusprojektimme tavoitteena on selvittää kauppatieteiden maistereiden kielitaitotarpeita työelämässä oleville TuKKK:sta valmistuneille suunnatun kysely- ja haastattelututkimuksen avulla. Kyselyn tuloksia hyödynnetään mm. opetussuunnitelmatyössä.

Pluriling

Plurilinguaalisuus kansainvälisessä liikeviestinnässä

PlurilingPlurilinguaalisuus ja kulttuurien välinen viestintä ovat keskeisiä taitoja kansainvälisessä liiketoiminnassa. Kansainvälisesti toimivissa yrityksissä työntekijät käyttävät samanaikaisesti useita kieliä, vaihtavat kielestä toiseen sekä toimivat kielten ja kulttuurien välisten viestien välittäjinä.
 

Multilingual in Business!

Multilingual in Business!

Plurilingual and intercultural proficiency are a part of the key competences in international business. In companies operating internationally, business people use several languages at the same time, switching and mediating between languages and cultures.

LangBuCom

Kielet kansainvälisessä yritysviestinnässä
Sprachen in der internationalen Geschäftskommunikation mit Schwerpunkt Deutsch

LangBuCom

Turun kauppakorkeakoulun Alumnipäivä 2019

Aika

28.9.2019 klo 14.00 - 23.59
Turun kauppakorkeakoulun Alumnipäivä täyttää 20 vuotta. Lauantaipäivän 28.9. aloittaa Turun Talouspäivät, joka on talouteen ja sijoittamiseen keskittyvä tapahtuma. Tapahtuma on avoin ja maksuton, mutta edellyttää myös ilmoittautumisen https://turuntalouspaivat.fi/ Alumnipäivä alkaa klo 14.00...