MALAMA-työpaja: Valon voima - pintakäsittelyn viimeisimmät laserinnovaatiot

Aika: 14.8.2024 klo 9:00-14:00
Paikka: Koneteknologiakeskus, Lemminkäisenkatu 28, Turku

Laserteknologia on askel eteenpäin meriteollisuuden vihreässä siirtymässä ja digitaalisessa vallankumouksessa. Se tarjoaa uusia näkökulmia pintojen käsittelyyn oli kyseessä sitten maalin poisto, maalattavan tai liimattavan pinnan puhdistus, hitsin siistiminen tai joku muu puhdistusta, merkkaamista tai kiillotusta vaativa kohde. Työpajassa kuullaan, miten lasertyöstö soveltuu eri kohteisiin ja materiaaleihin sekä miten sen tehokkuutta ja onnistumista voidaan tarkastella laboratoriossa ja keskivaikeissa olosuhteissa telakkahallissa tehtyjen kokeiden avulla. Testit on tehty aidoilla meriteollisuuden käytössä olevilla materiaaleilla.

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu niin lasertyöstön parissa jo toimiville kuin siitä kiinnostuneille. Osallistujien tulee ilmoittautua etukäteen.

Ilmoittautumalla tapahtumaamme hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käytön tämän tilaisuuden tarkoituksiin. Osallistuneet organisaatiot raportoidaan osana MALAMA-hankkeen toimintaa ja tuloksia.

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 8.8.2024.

Lisätietoja:
Kirsi Laitio | kirsi.laitio@utu.fi | 040 7799 483
________

MALAMA-hanke on Euroopan unionin osarahoittama hanke, jonka toteuttajana on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Turussa sijaitseva materiaali- ja konetekniikan laitos (hankekoodi A80056). Hankkeen rahoitusviranomainen on Satakuntaliitto ja -lähde Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelma.