Asiasana: strateginen kumppanuus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Risteilyalusten vastuullinen rakentaminen edellyttää kehittämistä, avoimuutta ja vuorovaikutusta

26.04.2023

Turun yliopiston ja VTT:n SusFlow-tutkimushankkeen tavoitteena on edistää laivanrakennusverkoston kehittymistä entistä avoimemmaksi, kestävämmäksi ja ympäristöystävällisemmäksi tukemalla laivaprojekteihin toimittavia yrityksiä tuomaan monipuolisemmin esiin vastuullisuuteen vaikuttavia prosesseja ja ratkaisuja. Yhteistyötä kehittämällä suomalaisilla toimijoilla on mahdollisuus ennakoivasti vaikuttaa alan vaatimuksiin globaalisti.

Uusi hankeyhteistyö vauhdittaa digitaalista siirtymää lääke- ja biotieteiden teollisuudessa Suomessa

13.03.2023

Turun yliopiston johtaman hankkeen tavoitteena on kehittää ratkaisuja, jotka turvaavat alan kansainvälisen kilpailukyvyn tulevaisuudessa. Lääketeollisuus on Suomessa merkittävä työllistäjä sekä talouskasvun ja tulojen lähde, erityisesti Varsinais-Suomen alueella. Turun yliopiston strateginen kumppani Bayer Oy on jo sitoutunut yhteistyöhön.

Vuorovaikutus on avain vaikuttavaan hoitoon

09.03.2023

Hoitohenkilökunnan, potilaan ja omaisten välisen vuorovaikutuksen onnistuminen mahdollistaa myös hoidon onnistumisen. Vaikuttavalla viestinnällä voidaan parhaimmillaan saavuttaa myös kustannussäästöjä. Turun yliopistossa tutkitaan, opetetaan ja kehitetään terveydenhuollon vuorovaikutusta monitieteisesti.

Turun terveys- ja lääkealan huippututkimus ja Bayer etsivät tulevaisuuden innovaatioita Corporate Cornerissa

11.10.2022

Turun alueen korkeakoulut järjestivät yhdessä Bayerin kanssa Corporate Corner -tapahtuman Medisiina D:ssä ja vierailukeskus Joessa maanantaina 10.10.2022. Tilaisuudessa kartoitettiin uusia yhteistyömahdollisuuksia lääketutkimuksen, tuotekehityksen ja tuotantoteknologian aloilla. Vierailukeskus Joessa järjestettiin iltapäivällä myös vuorovaikutteinen ja pelillinen lääkekehityksen simulaatio.