Asiasana: Corporate Corner

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

InFLAMES Corporate Corner kartoittaa reittejä tutkijasta yrittäjäksi

14.09.2023

Kuinka tutkijasta voi tulla yrittäjä, mitä matka vaatii ja miksi entistä useamman tutkijan pitäisi tähdätä keksintönsä kaupallistamiseen? InFLAMES lippulaivan Corporate Corner -tapahtuma kertoo tekijöiden ja yritystarinoiden kautta siitä, miten tieteestä on voinut tulla liiketoimintaa. The Journey of Turning Science into Business-teeman Corporate Corner järjestetään lokakuun 6. päivänä Turussa.

InFLAMES Corporate Corner syventyy uusien teknologioiden mahdollisuuksiin lääketutkimuksessa

28.04.2023

Uusilla teknologioilla pyritään löytämään mullistavia tapoja, joilla diagnosoidaan, hoidetaan ja ehkäistään sairauksia. InFLAMES-lippulaivan vuoden 2023 toisessa Corporate Cornerissa keskitytään aiheeseen niin tutkijoiden kuin yritysten näkökulmista.  InFLAMES Corporate Corner järjestetään 11. toukokuuta kello 12-16 Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa Turussa. Tilaisuus on avoin kaikille.

Turun terveys- ja lääkealan huippututkimus ja Bayer etsivät tulevaisuuden innovaatioita Corporate Cornerissa

11.10.2022

Turun alueen korkeakoulut järjestivät yhdessä Bayerin kanssa Corporate Corner -tapahtuman Medisiina D:ssä ja vierailukeskus Joessa maanantaina 10.10.2022. Tilaisuudessa kartoitettiin uusia yhteistyömahdollisuuksia lääketutkimuksen, tuotekehityksen ja tuotantoteknologian aloilla. Vierailukeskus Joessa järjestettiin iltapäivällä myös vuorovaikutteinen ja pelillinen lääkekehityksen simulaatio.

InFLAMES Corporate Corner: diagnostiikkaa kehitetään yhdessä yritysten kanssa

10.06.2022

– InFLAMES-lippulaivan keskeisiä tavoitteita on kehittää uusia diagnostisia menetelmiä sairauksien toteamiseen ja hoitamiseen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme yritysyhteistyötä. Mitä yliopistossa ja yrityksissä jo tehdään asian eteen ja mitä sujuva yhteistyö edellyttää meiltä sekä diagnostiikka-alan yrityksiltä, on seuraavan InFLAMES Corporate Cornerin teema, kertoo InFLAMESin projektipäällikkö Kaisa Hakkila.