InFLAMES esittäytyy yrityksille Corporate Corner-tapahtumassa

26.11.2021

InFLAMES-lippulaiva järjestää ensimmäisen Corporate Corner-tilaisuutensa joulukuussa. Tilaisuus esittelee tiiviissä muodossa lippulaivan taloussektorille tarjoamia yhteistyömahdollisuuksia.

InFLAMES on Suomen Akatemian rahoittama lippulaivahanke. Se kehittää uutta diagnostiikkaa ja immunologiaan perustuvia hoitomenetelmiä, joita voidaan käyttää yksilöllistetyssä lääketieteessä. Lippulaivan tavoitteena on tuoda immunologista osaamista yrityssektorin hyödynnettäväksi. Corporate Corner tarjoaa yrityksille ja tutkijoille foorumin tavata, tutustua ja keskustella yhteisistä kiinnostuksen kohteista.

InFLAMESin ensimmäinen Corporate Corner on hybriditapahtumana ja järjestetään 16.12.2021 kello 14–17 Mauno BioCityn Presidentti-auditoriossa. Auditorion osoite on Tykistökatu 6, Turku.

–Toivotamme tilaisuuteemme lämpimästi tervetulleiksi sekä lippulaivan olemassa olevat että uudet yhteistyökumppanit, sanoo InFLAMESin projektipäällikkö Kaisa Hakkila.

Joulukuun tapahtuma aloittaa InFLAMESin Corporate Corner-tapahtumasarjan, joka saa jatkoa maaliskuussa 2022.

– Ehdotukset ja toiveet tulevien tapahtumien ohjelman ja sisällön suhteen ovat tervetulleita, Hakkila toteaa.

Suomessa vallitsevan COVID-19 -tilanteen vuoksi InFLAMESIn joulukuiseen tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä. Tapahtuman etäosuuden verkkolinkki lähetetään rekisteröityneille osallistujille tapahtumaa edeltävänä päivänä.

AVIn uusimman ohjeistuksen mukaisesti koronapassin tarkastukset tehdään paikalle saapuvilta. 

>> Ilmoittaudu 16.12 järjestettävään tapahtumaan viimeistään 10.12. 

InFLAMES on Turun yliopiston ja Åbo Akademin yhteinen, Suomen Akatemian rahoittama tutkimuksen lippulaivahanke. Se tähtää uusien lääkekehityskohteiden tunnistamiseen ja lääkekehitykseen yhdessä biotekniikka- ja lääkeyritysten kanssa. Lippulaiva edistää myös diagnostiikkaa, jolla potilaille voidaan räätälöidä sopivat täsmähoidot.

Luotu 26.11.2021 | Muokattu 26.11.2021