Kaupunkilaisten Linnanniemi -työpaja

Aika

16.5.2024 klo 17.00 - 19.00
Turun sataman ja Linnanniemen alueesta kehittyy uudenlainen kulttuurin ja historian keskus, jossa kaupunki ja meri kohtaavat. Alueen maamerkki, Turun linna, saa ympärilleen uudistetun Linnanpuiston, satamaan rakennetaan uusi laivaterminaali ja Historian ja tulevaisuuden museo ja rantaa avataan ulkoilualueille. Mitä Linnanniemellä ja Turun sataman alueella voisi olla tarjota kaupunkilaisille, yrityksille ja matkailijoille, ja millaiset digitaaliset palvelut voisivat tukea tätä?

Tervetuloa Kaupunkilaisten Linnanniemi -työpajaan, keskustelemaan ja ideoimaan, miten alue palvelisi kaupunkilaisia entistä paremmin.

Keskustelua pohjustavat Smart Port City -hankkeen tutkijat, jotka kartoittivat kaupunkilaisten kokemuksia ja näkemyksiä alueesta ja sen kehittämisestä viime vuoden lopulla.

Kahvitarjoilun varaamiseksi pyydämme ilmoittautumaan työpajaan viimeistään 7.5.2024 täällä: https://forms.gle/4DLG9kA9qggS9bgBA

Työpajan järjestää Smart Port City -tutkimushanke, joka toteutetaan Åbo Akademin ja Turun yliopiston kauppakorkeakoulun yhteistyönä. Hanketta rahoittaa Turun kaupunkitutkimusohjelma 2022-2025.