Kevätsiivouspäivä

Tule mukaan yliopistoyhteisön yhteiseen kevätsiivoukseen 4.5.23 klo 10.30-16.00!

Lojuuko nurkissasi sinulle tarpeettomia tavaroita tai vanhaa pienelektroniikkaa? Säilytätkö vieläkin pieneksi jääneitä tai rikkinäisiä vaatteita? Haluaisitko kuulla kiertotalouden merkityksestä luontomme kantokyvylle?

Turun yliopisto järjestää koko yliopistoyhteisölle niin opiskelijoille kuin henkilöstölle suunnatun kevätsiivouspäivän. Osallistua voit monella eri tapaa.

Tule kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja kiertotalousyrittäjiltä, tutkijoilta ja asiantuntijoilta. Paikan päältä saat myös vinkkejä tavaroiden korjaamiseen ja elinkaaren pidentämiseen. Tuo vanhat vaatteet, pienelektroniikka kierrätykseen sekä vaihda kasveja ja kirjoja vaihtopisteillä. Lisäksi 25 ensimmäistä saa varata itselleen kirpputoripöydän tapahtumasta ja edistää sitä kautta kiertotaloutta. Myös omalla viltillä voi tulla pitämään kirpputoripistettä halutessaan.

Yleisöluennot järjestetään Edu1 salissa klo 11.00-14.00.
Kirpputori on auki klo 10.30-16.00 alakampuksen aukiolla.
Kierrätys- ja vaihtopisteet ovat auki Edun aulassa ja alakampuksen aukiolla klo 10.30-16.30.

Ilmoittaudu tapahtumaan mukaan tästä, niin saat suoraan tietoa tapahtumasta sähköpostiisi ja voit varata halutessasi kirpputoripöydän tapahtumasta.

https://link.webropolsurveys.com/S/3D729908E1C0AEEF

Tilaisuuden järjestää Turun yliopiston biodiversiteettiyksikkö yhdessä Kestävät kampusarjen toiminnot- työryhmän kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Aliisa Wahlsten, alalwa@utu.fi, 0505731779.Turun yliopiston kestävän kampusarjen visio on, että vuonna 2025 yliopistoyhteisömme on sitoutunut kampusarjessaan kestävää tulevaisuutta rakentaviin periaatteisiin ja toimintatapoihin.??