Lasten lauantai - Lintumaailman erikoisuudet

Maaliskuun Lasten lauantaissa päästän tutustumaan lintuihin ja erityisesti erikoisiin lintuihin. Tiedätkö sinä, mikä on maailman nopein lintu? Entäpä millä linnulla on pisin nokka, tai suurimmat kynnet? Entä miksi jotkut linnut ruokkivat poikasiaan höyhenillä? Tule kuuntelemaan lapsille suunnattua tiedeluentoa ja osallistumaan työpajoihin.

Lasten tiedepajat ovat suosittuja ja menevät usein täyteen. Varaa paikka tiedepajaan ostamalla lippu etukäteen. Liput tulevat myyntiin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.
Ohjelma:

Klo 11.15-11.45 Tiedepaja: muuttolintuja ja talipalloja (laboratorio), 7-13-v., soveltuu nuoremmille aikuisen seurassa, 7 € / osallistuja, ei sisällä kasvihuoneisiin sisäänpääsyä

Klo 12.00-12.30 Yleisöluento; lintumaailman erikoisuudet (seminaarisali). Linnuista tulee kertomaan eläinmuseon tutkija Kari Kaunisto. Ilmainen, ei ennakkoilmoittautumista.

Klo 12.30-13.00 Opastettu koko perheen kierros kasvitieteellisessä puutarhassa
Hinta: 0-18-v. 7 €, aikuiset 10 €. Opastukseen sisältyy pääsymaksu kasvihuoneisiin. Kierros ei liity teemaan, vaan on yleiskierros kasvihuoneisiin.

Klo 13.00-13.30 Opastettu koko perheen kierros kasvitieteellisessä puutarhassa
Hinta: 0-18-v. 7 €, aikuiset 10 €. Opastukseen sisältyy pääsymaksu kasvihuoneisiin. Kierros ei liity teemaan, vaan on yleiskierros kasvihuoneisiin.

Klo 13.15-13.45 Tiedepaja: muuttolintuja ja talipalloja (laboratorio), 7-13-v., soveltuu nuoremmille aikuisen seurassa, 7 € / osallistuja, ei sisällä kasvihuoneisiin sisäänpääsyä

Osta liput tiedepajoihin ja kierroksille puutarhan sivuilta.
Maaliskuun Lasten lauantaissa päästän tutustumaan lintuihin ja erityisesti erikoisiin lintuihin. Tiedätkö sinä, mikä on maailman nopein lintu? Entäpä millä linnulla on pisin nokka, tai suurimmat kynnet? Entä miksi jotkut linnut ruokkivat poikas