MeriDiLogis - Meripakkausohje ja Kontin lastaussuunnitteluohjeistus 30.8.2023


Tilaisuudessa esitellään MeriDiLogis-hankkeessa tuotettu Meripakkausohje ja Kontin lastausuunnitteluohjeistus. Puheenvuorojen aikana tuodaan esille myös pakkauksen, meripakkauksen, kontin lastauksen ja suunnitelun meritystä eri toimijoiden näkökulmasta unohtamatta vastuukysymyksiä.

Ilmoittautuminen ja kahvi klo 12:15 alkaen. Etäyhteys avataan klo 12:10. Puheenvuorot ovat klo 12:30-15:30. Tilaisuus päättyy klo 16:00 mennessä.

Tilaisuuden tarkempi ajantasainen ohjelma julkaistaan MeriDiLogiksen hankesivustolla: https://sites.utu.fi/meridilogis/

Tilaisuus on osallistujille maksuton, mutta osallistujien tulee ilmoittautua etukäteen viimeistään 29.8.20223 klo 15 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään erillinen vahvistusviesti ja etäyhteyden kautta osallistuville osallistumislinkki ennen tilaisuutta. Osallistuneet organisaatiot raportoidaan osana hankkeen tuloksia. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

MeriDiLogiksen tavoitteena on tuottaa ajantasainen kuljetettavien tavaroiden pakkaamiseen ja suojaamiseen liittyvä meripakkausohje huomioiden kuorman varmistaminen ja merikuljetusten aiheuttamat haasteet ja rasitukset. Osana tätä toimintaa selvitetään kuljetusvahinkoja ja vaaratilanteita. Tavoitteena on myös tuottaa lastaussuunnitteluun ja lastaukseen ohjeistusta tehostamaan kuljetusyksiköiden käyttöastetta ja lastaustilanteita.

MeriDiLogis on Turun yliopiston koordinoima Euroopan aluekehitysrahaston osarahoitteinen kehittämishanke (Hankekoodi: A76534). MeriDiLogiksen toimintaan osallistuneet organisaatiot raportoidaan osana hankkeen tuloksia.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anne.e.suominen@utu.fi, 040 779 9494

Lisätietoja

Anne E. Suominen