Meriteollisuuden kiertomatka Viroon 5.-7.9.2023

Aika

5.9.2023 klo 16.30 - 7.9.2023 klo 18.30
Tule mukaan Tallinnaan verkostoitumaan Viron meriteollisuustoimijoiden kanssa!

Kohdevierailut meriteollisuustoimijoilla ja verkostoitumisiltapäivä Suomen suurlähetystössä. Valmis matkaohjelma kuljetuksineen on huipputilaisuus tutustua virolaisiin meriteollisuuden kokonaistoimittajiin, satamalogistikkaan ja kartoittaa yritykselle uusi verkosto ja aloittaa hallitusti vientitoiminta Viroon ja Baltiaan.

Matkan aikana saamme katsauksen Viron elinkeinoelämään, kansainvälisen kaupan tilanteeseen ja esittelemme vientikumppaniverkostot yrityksenne avuksi. Vierailemme Viron suurlähetystössä, jossa pääsemme tapaamaan paikallisia meriteollisuuden toimijoita, jotka etsivät uusia kansainvälisiä kauppakumppaneita.

Pakettihinta / henkilö on 258 euroa, joka sisältää valmiin yritysohjelman, laiva- ja bussimatkat kohteessa, majoitus aamiaisineen 1h huoneissa Tallink City hotellissa sekä menomatkan kokoustilan. Ruokailut ovat omakustanteisia.

Ilmoittaudu mukaan 14.7. mennessä. Ilmoittautuminen Merimerkit-hankesivuston kautta!

Hyvä tietää!

Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 10. Matkalle mahtuu 30 osallistujaa. Ilmoittautumiset huomioidaan saapumisjärjestyksessä. Matkanjärjestäjällä on oikeus matkaohjelman muutoksiin. Laskutus yhdessä erässä kesä-heinäkuussa 2023. Laskutuslisä on mahdollinen.

Lisätietoja

Lahden seudun yritykset: Ville Uimonen | 050 574 3222 | ville.uimonen@ladec.fi

Satakunnan ja Varsinais-Suomen yritykset: Anne E. Suominen | 040 779 9494 | anne.e.suominen@utu.fi


Matkakumppanina Enterprise Estonia

Enterprise Estonia on Viron elinkeinoelämän edustusto Suomessa, joka tarjoaa monipuolisia palveluita virolaisille vientiyrityksille sekä investointi- ja yhteistyömahdollisuuksia suomalaisyrityksille.

Yhteyshenkilö matkalla:
Irina Surva-Lehtonen
vientineuvoja
Viron kaupallinen edustusto / Enterprise Estonia

—-

Merimerkit-hanke

Tallinnan matkan mahdollistaa Euroopan unionin osarahoittama Merimerkit-hanke, jonka hanketoteuttajina ovat Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Turun yliopisto. Hankkeen rahoitusviranomainen on Päijät-Hämeen liitto ja sitä rahoitetaan Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 – EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelma (EAKR) -ohjelmasta.

Lisätietoja

Anne E. Suominen