Oman osaamisen tunnistaminen ja markkinointi

Aika

29.10.2024 klo 14.00 - 15.00
Mitkä ovat vahvuutesi? Minkälaista osaamista sinulla on? Miten voisit kehittää osaamisestasi kertomista? Näiden kysymysten pohtimiseen saat välineitä tietoiskussa, jossa keskitytään oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen. Tietoiskussa käydään myös läpi keinoja, joilla saat osaamisesi näkyviin työnantajille.

"Oman osaamisen tunnistaminen ja markkinointi" on osa työnhaun tietoiskujen sarjaa, jossa käydään läpi koko työnhaun prosessi aina osaamisen tunnistamisesta työhaastatteluun.

Tietoiskukokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden 1 opintopisteen opintosuoritukseen Suunnitelmallinen työhaku -kurssin muodossa. Opintosuoritukseen vaaditaan kaikkiin neljään tietoiskuun osallistumista, oman työnhakusuunnitelman sekä työnhakuasiakirjojen laatimisen sekä ohjauskeskustelun käyminen uraohjaajan kanssa. Kurssille ilmoittaudutaan Pepissä (Suunnitelmallinen työnhaku -kurssi) ja osallistuminen rekisteröidään tietoiskun yhteydessä.

Voit osallistua tietoiskuihin myös ilman opintojakson suorittamista.

Kaikki tietoiskut toteutetaan etänä ja tietoiskuihin käy sama Zoom-linkki: https://utu.zoom.us/j/69941446890

Yliopiston Työelämä- ja ohjauspalvelut (Rekry) järjestää myös muita urasuunnitteluun liittyviä tapahtumia. Katso tapahtumakalenterista sinua kiinnostavat aiheet ja ilmoittaudu mukaan.
Työelämä- ja ohjauspalvelut