Opetushallinnon tutkintoon valmentava ja lainsäädännön soveltamista syventävä koulutus Syksy 2019

23.9.2019 klo 16.00 - 10.10.2019 klo 20.00
Tarvitsetko hallinnollisiin tehtäviin rehtorin pätevyyden? Haluaisitko päivittää osaamistasi lainsäädännön soveltamisessa?

Turun yliopiston Brahea-keskus järjestää maksupalvelukoulutuksena Opetushallinnon tutkinnon (15 op) sisältöihin, lainsäädännön soveltamiseen ja uudistuksiin liittyvän täydennyskoulutuksen. Koulutus tukee tutkinnon suorittamista ja noudattaa 1.8.2018 uudistetun tutkinnon sisältöjä. Tutkintotentin järjestäjänä Turun yliopisto ei peri osallistujalta erillistä tentin järjestämismaksua.

Koulutus
- valmentaa osallistujaa rehtorin työhön pätevöittävän tutkinnon (Opetushallinnon tutkinto) suorittamiseen.
- vahvistaa lainsäädännön soveltamiseen tarvittavaa osaamista käytännön esimerkkien ja soveltavan tehtävän avulla
- tukee toimintaa ohjaavan lainsäädännön ottamista osaksi arjen toimintakäytänteitä

Kohderyhmä
Opetushallinnon lainsäädännöstä kiinnostuneet ja rehtorin pätevöittävään tutkintoon tähtäävät.

Sisältö ja toteutus
Koulutus sisältää asiantuntija-alustuksia (20 x 45 min) ja soveltavan tehtävän.
Tarkempi kuvaus Opetushallinnon tutkinnon perusteista sekä tutkintovaatimuksista Opetushallituksen sivulla https://www.oph.fi/

Osa A: Hallinnon perusteet (yleishallinto, julkisuus, tietosuoja ja kunnallishallinto, opetustoimen hallinto sekä opetustoimen rahoitusjärjestelmä)

Osa B: Rehtorin johtamisroolit (rehtori koulun toiminnasta vastaavana johtajana ja henkilöstöjohtajana palvelussuhdeasioissa ja lakimääräisissä velvoitteissa)

• 23.9. klo 16-20
• 24.9. klo 16-20
• 9.10. klo 16-20
• 10.10. klo 16-20

Ilmoittautuminen ja hinta
Ilmoittautuminen koulutukseen Ilmoittaudu tapahtumaan -lomakkeen kautta viimeistään 15.9.2019. Ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen hinta on 580 euroa (sis. alv 24%).

Tietosuojailmoitus Konsta-ilmoittautumisjärjestelmään, kohta Yliopiston tapahtumat:

Tarkempi sisältökuvaus ja koulutuksen toteutus vahvistetaan ilmoittautuneille ennen koulutuksen alkua. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia saadaan riittävästi.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Sari Koski puh. 040 549 5891, sari.koski@utu.fi

Vanhakylä, Leena