Tee toimiva hakemus ja CV

Aika

2.10.2024 klo 14.00 - 15.00
Hakemuksen ja CV:n tarkoitus on herättää työnantajan kiinnostus ja varmistaa sinulle paikka työhaastatteluun. Tietoiskussa saat käytännön vinkkejä siihen, mitä tietoja CV:n kuuluu sisältää ja miten rakennat vakuuttavan ja hyvin kohdennetun hakemuskirjeen.

”Tee toimiva CV ja hakemus” on osa työnhaun tietoiskujen sarjaa, jossa käydään läpi koko työnhaun prosessi aina osaamisen tunnistamisesta työhaastatteluun.

Tietoiskukokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden 1 opintopisteen opintosuoritukseen Suunnitelmallinen työhaku -kurssin muodossa.

Opintosuoritukseen vaaditaan kaikkiin neljään tietoiskuun osallistumista, oman työnhakusuunnitelman sekä työnhakuasiakirjojen laatimisen sekä ohjauskeskustelun käyminen uraohjaajan kanssa.

Kurssille ilmoittaudutaan Pepissä (Suunnitelmallinen työnhaku -kurssi) ja osallistuminen rekisteröidään tietoiskun yhteydessä.

Voit osallistua tietoiskuihin myös ilman opintojakson suorittamista.

Kaikki tietoiskut toteutetaan etänä ja tietoiskuihin käy sama Zoom-linkki: https://utu.zoom.us/j/69941446890

Yliopiston Työelämä- ja ohjauspalvelut (Rekry) järjestää myös muita urasuunnitteluun liittyviä tapahtumia. Katso tapahtumakalenterista sinua kiinnostavat aiheet ja ilmoittaudu mukaan.
Työelämä- ja ohjauspalvelut