Tutustuminen Luonnonvarakeskuksen (Luke) Food pilottiin

Aika

25.5.2023 klo 10.00 - 13.00
Onko sinulla tuotekehitysidea, jonka kanssa haluat edetä, muttet ole varma mikä on seuraava askel? Oletko kohdannut haasteen, jonka ratkaisuun haluaisit apua? Haluaisitko ajaa pieniä koetuotantoeriä, ennen kuin satsaat omaan laitteistoon?

Lounas n. klo 12 omakustanteinen.

Luken FoodPilot-koehalli Jokioisissa tarjoaa asiakkaan käyttöön laitteet ja palvelut, joita asiakkaan ei kannata hankkia itselleen. Pilottimittakaavan testaus vähentää varsinaiseen tuotantoon siirtymiseen liittyviä riskejä. Tuotannon ongelmakohtien ennakointi nopeuttaa prosessin siirtämistä teolliseen tuotantoon. Mahdollisen uuden tuotantoteknologian tarve voidaan arvioida jo ennen investointeja. Koe-erätuotannossa syntyvä materiaalimäärä mahdollistaa kattavat jatkotutkimukset.

Foodpilot pähkinänkuoressa:

Tuotekehityshalli
FoodPilot-koehalli, kasvispohjaisille tuotekonsepteille
FoodPilot-koehalli, maitoprosessi
Laboratorio- ja pilottimittakaavan erotusteknologiapalvelut
Erikoistekniikat:
ekstruusiotekniikka
kalaöljyn ja -proteiinin fraktiointi
kananmunan fraktiointi
mikrokapselointi
biojalostusteknologianlaboratorio
Tule tutustumaan Lunnonvarakeskuksen tiloihin ja saat paikanpäällä vielä yksityiskohtaisempaa tietoa, mitä kaikkia yhteistyömahdollisuuksia Luken kanssa onkaan!

Lisätietoja täältä: https://www.luke.fi/fi/palvelut/jokioinen-foodpilot-uudet-elintarviketeknologiat-tuotekehityksen-tukena

Ilmoittaudu: Luken FoodPilot-koehalli Jokioisissa tarjoaa asiakkaan käyttöön laitteet ja palvelut, joita asiakkaan ei kannata hankkia itselleen. Pilottimittakaavan testaus vähentää varsinaiseen tuotantoon siirtymiseen liittyviä riskejä. Tuotannon ongelmakohtien ennakointi nopeuttaa prosessin siirtämistä teolliseen tuotantoon. Mahdollisen uuden tuotantoteknologian tarve voidaan arvioida jo ennen investointeja. Koe-erätuotannossa syntyvä materiaalimäärä mahdollistaa kattavat jatkotutkimukset.

Foodpilot pähkinänkuoressa:

Tuotekehityshalli
FoodPilot-koehalli, kasvispohjaisille tuotekonsepteille
FoodPilot-koehalli, maitoprosessi
Laboratorio- ja pilottimittakaavan erotusteknologiapalvelut
Erikoistekniikat:
ekstruusiotekniikka
kalaöljyn ja -proteiinin fraktiointi
kananmunan fraktiointi
mikrokapselointi
biojalostusteknologianlaboratorio
Tule tutustumaan Lunnonvarakeskuksen tiloihin ja saat paikanpäällä vielä yksityiskohtaisempaa tietoa, mitä kaikkia yhteistyömahdollisuuksia Luken kanssa onkaan!

Lisätietoja täältä: https://www.luke.fi/fi/palvelut/jokioinen-foodpilot-uudet-elintarviketeknologiat-tuotekehityksen-tukena

Tapahtuma järjestetään Varsifood-hankkeen toimesta.
Emma Sivula