Turun yliopiston uutiskirjeet - tilaa omasi!

Julkaisemme useita erilaisia uutiskirjeitä eri kohderyhmillemme. Valitse ja tilaa sinun tarpeisiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivin uutiskirje ja pysy ajan tasalla tieteen, koulutuksen ja yliopistomme kuulumisista.

Tiedeuutiskirje

Turun yliopiston tiedeuutiskirjeessä kerromme yliopiston tutkimuksesta ja toiminnasta. Yliopiston tutkijat ottavat haastatteluissa kantaa ajankohtaisiin ilmiöihin. Kerran kuukaudessa lähetettävä uutiskirje kokoaa ajankohtaiset ja tärkeimmät tutkimusuutisemme.

Hakijan uutiskirje

Jos harkitset tulevaisuuden koulutusalaasi ja hakemista opiskelijaksi yliopistoon Turun yliopiston hakijan uutiskirje on sinua varten. 6 - 8 kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessä muistutamme myös hakuajoista ym. tärkeistä päivämääristä ja tapahtumista sekä jaamme hakemiseen ja valintoihin liittyvää tietoa.

Alumnikirje rekisteriin liittyneille

Liittymällä Turun yliopiston alumnirekisteriin yhteytesi kotiyliopistoon säilyy ja saat tietoa yliopiston kuulumisista, tietoa uusista koulutuksista ja kursseista sekä oman alasi kehittymisestä. Alumnina saat alumneille suunnatun oman uutiskirjeen, kutsuja alumnitilaisuuksiin ja yliopiston tapahtumiin.