Riitta Suhonen profiilikuva
Riitta
Suhonen
professori, Hoitotiede
Professor, PhD, Director of Nursing

Ota yhteyttä

+358 29 450 3152
+358 50 435 0662
Joukahaisenkatu 3-5
20520
Turku

Asiantuntijuusalueet

Ikääntyneiden henkilöiden hoitotyö
yksilöllinen hoito
hoitotyön johtaminen
etiikka
ikääntyneiden itsenäinen selviytyminen,

Biografia

TtT, sh Riitta Suhonen on hoitotieteen professori, erityisalueena gerontologinen hoitotiede 2011. Hän on työskennellyt hoitotieteen laitoksella vuodesta 2008. Tätä ennen hän on työskennellyt Forssan seudun terveydenhuollon kuntayhtymässä laatu- ja kehittämispäällikkönä, kirurgisen osaston osastonhoitajana ja sairaanhoitajana. Hän on toiminut usean kansainvälisen tutkimushankkeen johtajana ja kansallisena partnerina. Toimii tällä hetkellä Nursing Ethics lehden toimittajana.

Opetus

CIDI Clinical Instruments for Evaluating Health - Development, Evaluation and Implementation 25 ects, ikääntyneiden hoito, tutkimus ja opetus; tutkimusmenetelmät, instrumentaatio, instrumenttien kehittäminen, tieteellinen kirjoittaminen, kvantitatiiviset tutkimusmenetelmät, eettiset kysymykset. Opetus ja ohjaus maisteri- ja tohtorikoulutuksessa.

Tutkimus

Ikääntyneiden ihmisten terveys, hoitotyö ja pelvelut tutkimusohjelman johtaja, ja Etiikka terveydenhuollossa ja hoitotyössä varajohtaja. Yksilöllinen hoito projekti: Yksilöllisen hoidon toteutuminen ja siihen yhteydessä olevat tekijät eri näkökulmista tarkasteltuna erilaisissa hoitoympäristöissä 2002- InCareS Yksilölliset hoitopalvelut ikääntyneiden ihmisten itsenäisen selviytymisen tueksi 2014-2018

Julkaisut

Järjestä: