Saila
Mattila
laboratoriomestari, ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
Julkaisut
Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Reared in Recirculating Aquaculture System and during Depuration Based on Chemical and Sensory Analysis (2023)
Aquaculture Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Simple ways to improve nutrient content and health profile in different types of foodservice products (2023)
Journal of Foodservice Business Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Analytical tools to support the development of new protein ingredients – sensory analyses (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(Muu (O2))
Comparing the taste-modifying properties of nanocellulose and carboxymethyl cellulose (2021)
Journal of Food Science
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Food Consumption and Emotions at a Salad Lunch Buffet in a Multisensory Environment (2020)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Differences in liking of snack products between adolescents and adults (2016)
Seventh European Conference on Sensory and Consumer Research
(Muu (O2))
Effects of origin and season on the lipids and sensory quality of European whitefish (Coregonus lavaretus) (2016)
Food Chemistry
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))