Sinikka Lepistö profiilikuva
Sinikka
Lepistö
yliopisto-opettaja, Porin tutkintokoulutus
Ph.D. (Accounting)

Ota yhteyttä

+358 29 450 4879
+358 50 477 3076
Pohjoisranta 11 A
28100
Pori

Asiantuntijuusalueet

Johdon ohjaus- ja kontrollijärjestelmät
Taloushallinnon ulkoistaminen ja palvelukeskukset
Työntekijöiden palkitsemisjärjestelmät
Oppiminen ja laskentatoimen opetus

Biografia

Työskentelen laskentatoimen yliopisto-opettajana Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä. Tätä ennen työskentelin yliopistonlehtorina Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa laskentatoimen oppiaineessa. Oulusta ovat myös kauppatieteiden maisterin- ja tohtorintutkintoni vuosilta 2003 ja 2008. Minulla on myös kokemusta opintohallinnosta, sillä Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa toimin maisteriohjelmien vastuuhenkilönä.

Opetus

Vahvin opetuskokemukseni on johdon ohjaus- ja kontrollijärjestelmistä sekä opinnäytetöiden ohjauksesta. Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä ohjaan kandidaatin- ja pro gradu -tutkielmia sekä opetan kursseilla Integroiva Projektityö sekä International Business. Myös sijoitustoiminnan kurssi on vastuullani.

Tutkimus

Tutkimukseni käsittelee johdon ohjaus- ja kontrollijärjestelmiä, eli miten ihmisiä ohjataan, rohkaistaan ja autetaan toimimaan organisaation parhaaksi. Tarkemmin tutkimusprojektini käsittelevät esimerkiksi palkitsemisjärjestelmiä, ohjausjärjestelmiä taloushallinnon palvelukeskuksissa sekä taloushallinnon ulkoistamista. Olen kiinnostunut myös opetuksen kehittämisestä ja näin ollen olen tutkinut esimerkiksi case-tehtävien käyttöä laskentatoimen opetuksessa.

Julkaisut

Järjestä: