FITech-verkostoyliopisto

FITech tarjoaa monipuolisia kursseja ja opintokokonaisuuksia kahdeksasta tekniikan alan yliopistosta Suomessa. Opintoja tarjoavat Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi.

Yliopistot tarjoavat opintokokonaisuuksia, sivuaineita sekä kursseja tutkinto-opiskelijoille ja aikuisopiskelijoille. Tarjonnassa on alkeis-, keski- ja syventävän tason kursseja. Kaikki kurssit ovat maksuttomia.

FITech-opinnot sopivat monenlaisille opiskelijoille taustasta riippumatta. Tutkinto-opiskelijat voivat täydentää opintojaan opiskelemalla FITechin kautta uuden sivuaineen tai yksittäisiä kursseja. Osa sivuaineopinnoista on avoinna myös aikuisopiskelijoille.

Katso Turun yliopiston koko FITech-kurssitarjonta

FITechin MOOC-kurssit (Massive Open Online Course) ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutustua ICT-alan peruskäsitteistöön tai päivittää osaamistaan. FITech-verkostoyliopiston kurssit sopivat hyvin myös yrityksille, jotka haluavat uudistaa henkilöstön osaamista.

Opinnot on suunnattu erityisesti täydennyskoulutukseksi henkilöille, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa opinto-oikeutta suomalaisessa korkeakoulussa. FITechin kursseille voivat kuitenkin osallistua myös tutkinto-opiskelijat, jos opinnoille ei ole asetettu osallistujarajoitetta ja kursseilla on tilaa.

Tutustu MOOC-opintoihin