Quantumin kirjasto suljetaan to 2.3.2023

24.02.2023

Aiemmin tiedotetun mukaisesti Turun yliopiston kirjasto luopuu Quantumin kirjastotiloista. Matemaattis-luonnontieteellisen ja tekniikan painetut aineistot siirretään Teutorin kirjastoon.  

Matemaattis-luonnontieteellistä ja teknillistä tiedekuntaa palveleva kirjasto siirtyy Teutoriin, jossa vapautui tiloja historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen kirjaston siirryttyä Arcanumiin. Teutorissa sijaitsee ennestään lääketieteen kirjasto.   

Quantumin kirjaston viimeinen aukiolopäivä on torstai 2.3.2023. Ensimmäisenä Teutorin kirjastoon siirretään Quantumin kirjaston kurssikirjat. Kurssikirjojen siirron ajan 7. - 8.3. myös Teutori on suljettu. 

Teutorin kirjasto avataan torstaina 9.3., minkä jälkeen lääketieteen, matemaattis-luonnontieteellisen ja tekniikan kurssikirjat ovat lainattavissa Teutorin kirjastossa.  

Muu Quantumin kirjaston aineisto muuttaa Teutorin kirjastoon maaliskuun aikana. Muuton aikana sekä Quantumista muutettavat että Teutorissa jo olevat yleiskokoelmat ovat rajoitetusti saatavilla. Aineistoon voi tehdä varauksia, mutta varausten käsittelyssä on viivettä. 
 

Lisätietoja:  

Kirjaston palvelupäällikkö Heli Kokkinen
Kirjaston palvelupäällikkö Antti Peltonen 

Luotu 24.02.2023 | Muokattu 24.02.2023