Baoru
Yang
professori, Elintarvikekemia ja -kehitys
PhD
Linkit
Julkaisut
Effects of Low-Energy Electron Beam (LEEB) Treatment on Physicochemical Attributes of Black Pepper and Coriander (2021)
(A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa)Influence of genetic background, growth latitude and bagging treatment on phenolic compounds in fruits of commercial cultivars and wild types of apples (Malus sp.) (2021)
European Food Research and Technology
(A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä)
Green technologies for production of oils rich in n-3 polyunsaturated fatty acids from aquatic sources (2021)
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikauslehdessä)
European Union legislation on macroalgae products (2021)
Aquaculture International
(A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä)
Influence of enzymatic treatment on the chemical composition of lingonberry (Vaccinium vitis-idaea) juice (2021)
Food Chemistry
(A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä)
Impact of malolactic fermentation with Lactobacillus plantarum on volatile compounds of sea buckthorn juice (2021)
European Food Research and Technology
(A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä)
Health promoting properties and sensory characteristics of phytochemicals in berries and leaves of sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides) (2021)
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikauslehdessä)
Red beet (Beta vulgaris) betalains and grape (Vitis vinifera) anthocyanins as colorants in white currant juice – effect of storage on degradation kinetics, color stability and sensory properties (2021)
Food Chemistry
(A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä)
Characterization and Quantification of Nonanthocyanin Phenolic Compounds in White and Blue Bilberry (Vaccinium myrtillus) Juices and Wines Using UHPLC-DAD−ESI-QTOF-MS and UHPLC-DAD (2020)
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä)
Prebiotic Xylo-Oligosaccharides Ameliorate High-Fat-Diet-Induced Hepatic Steatosis in Rats (2020)
Nutrients
(A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä)