Baoru
Yang
professori, elintarviketieteet
Vice Dean (research), Faculty of Technology
Julkaisut
Existing food processing classifications overlook the phytochemical composition of processed plant-based protein-rich foods (2025)
Nature Food
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Intra- and inter-individual variation of the human lipidome (2025)
Trends in Analytical Chemistry
(A2 Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä lehdessä)
Influence of pre-treatment on composition of iridoids, crocins, and phenolic compounds in Gardenia Fructus oil press residues (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Antimicrobial mechanism of moderate-temperature-assisted high-voltage pulsed electric field combined with vanillin against Saccharomyces cerevisiae and its application in red raspberry juice (2025)
Innovative Food Science and Emerging Technologies
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Storage stability of berry mueslis with special focus on phenolic compounds (2025)
LWT - Food Science and Technology
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
EDITORIAL: Microbial diversity, microbial resources and the quality/safety of fermented beverages (2025)
Food Bioscience
(B1 Vertaisarvioitu muu artikkeli (esim. pääkirjoitus, letter, comment) tieteellisessä lehdessä)
Blackcurrant polyphenol extract improves alcoholic liver disease through the FGF21-NET/c-FOS pathway (2025)
Food and Function
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Improved uptake of anthocyanins-loaded nanoparticles based on phenolic acid-grafted zein and lecithin (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Eicosapentaenoic Acid Is Most Oxidatively Stable in the sn-2 Position of Triacylglycerols Compared with sn-3 and sn-1 (2025)
European Journal of Lipid Science and Technology
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Analysis of triacylglycerol regioisomers in plant oils using direct inlet negative ion chemical ionization tandem mass spectrometry (2025)
Food Research International
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )