Baoru
Yang
professori, elintarviketieteet
Vice Dean (research), Faculty of Technology
Julkaisut
Integration of GC-MS, ROAV, and chemometrics to characterize key differential volatile compounds in wild and cultivated blueberries from Northeast China (2025)
LWT - Food Science and Technology
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Growth conditions trigger genotype-specific metabolic responses that affect the nutritional quality of kale cultivars (2025)
Journal of Experimental Botany
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Electrospun oral fiber membranes for oral-derived postbiotic delivery: Physicochemical properties, antibacterial and cytoprotective effects (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Inclusion complexation of catechins by hyperbranched cyclodextrin: preparation, characterization, stability, antioxidant and antimicrobial properties (2025)
New Journal of Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Decoding bacterial communication: Intracellular signal transduction, quorum sensing, and cross-kingdom interactions (2025)
Microbiological Research
(A2 Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä lehdessä)
Design of a sustained-release nanosystem for ultra-efficient absorption of anthocyanins and regulating lung damage through the “lung-gut” axis (2025)
Journal of Advanced Research
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Towards new properties of strawberry : Chemical composition and sensory properties of species-reconstructed garden strawberry progenies (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Multispectral analysis and molecular docking simulation of the inhibition mechanism of dietary anthocyanins on acetylcholinesterase (2025)
Food Bioscience
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Existing food processing classifications overlook the phytochemical composition of processed plant-based protein-rich foods (2025)
Nature Food
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Intra- and inter-individual variation of the human lipidome (2025)
Trends in Analytical Chemistry
(A2 Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä lehdessä)