Baoru
Yang
professori, elintarviketieteet
Vice Dean (research), Faculty of Technology
Julkaisut
Improved uptake of anthocyanins-loaded nanoparticles based on phenolic acid-grafted zein and lecithin (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Eicosapentaenoic Acid Is Most Oxidatively Stable in the sn-2 Position of Triacylglycerols Compared with sn-3 and sn-1 (2025)
European Journal of Lipid Science and Technology
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Analysis of triacylglycerol regioisomers in plant oils using direct inlet negative ion chemical ionization tandem mass spectrometry (2025)
Food Research International
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Optimizing inoculation strategies with Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae for enhanced wine acidity management and fermentative performance (2025)
Applied Food Research
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Metabolomics profiling of apples of different cultivars and growth locations (2025)
Food Innovation and Advances
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Stabilization of milk-sphingomyelin gel phases by glycosphingolipids: An in-vitro study on the characteristics of milk sphingolipid gel phases (2025)
Chemistry and Physics of Lipids
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Characterization of Commercial Non-Alcoholic Beers in Two Locations, Finland and China (2025)
Beverages
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Integration of GC-MS, ROAV, and chemometrics to characterize key differential volatile compounds in wild and cultivated blueberries from Northeast China (2025)
LWT - Food Science and Technology
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Growth conditions trigger genotype-specific metabolic responses that affect the nutritional quality of kale cultivars (2025)
Journal of Experimental Botany
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Electrospun oral fiber membranes for oral-derived postbiotic delivery: Physicochemical properties, antibacterial and cytoprotective effects (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )