
Baoru
Yang
professori, elintarviketieteet
Vice Dean (research), Faculty of Technology
Julkaisut
Characterization of Commercial Non-Alcoholic Beers in Two Locations, Finland and China (2025)
Beverages
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Growth conditions trigger genotype-specific metabolic responses that affect the nutritional quality of kale cultivars (2025)
Journal of Experimental Botany
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Inclusion complexation of catechins by hyperbranched cyclodextrin: preparation, characterization, stability, antioxidant and antimicrobial properties (2025)
New Journal of Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Decoding bacterial communication: Intracellular signal transduction, quorum sensing, and cross-kingdom interactions (2025)
Microbiological Research
(A2 Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä lehdessä)
Towards new properties of strawberry : Chemical composition and sensory properties of species-reconstructed garden strawberry progenies (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Existing food processing classifications overlook the phytochemical composition of processed plant-based protein-rich foods (2025)
Nature Food
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Influence of pre-treatment on composition of iridoids, crocins, and phenolic compounds in Gardenia Fructus oil press residues (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
EDITORIAL: Microbial diversity, microbial resources and the quality/safety of fermented beverages (2025)
Food Bioscience
(B1 Vertaisarvioitu muu artikkeli (esim. pääkirjoitus, letter, comment) tieteellisessä lehdessä)
Improved uptake of anthocyanins-loaded nanoparticles based on phenolic acid-grafted zein and lecithin (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Eicosapentaenoic Acid Is Most Oxidatively Stable in the sn-2 Position of Triacylglycerols Compared with sn-3 and sn-1 (2025)
European Journal of Lipid Science and Technology
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )