Baoru
Yang
professori, elintarviketieteet
Vice Dean (research), Faculty of Technology
Julkaisut
Metabolomics profiling of apples of different cultivars and growth locations (2025)
Food Innovation and Advances
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Stabilization of milk-sphingomyelin gel phases by glycosphingolipids: An in-vitro study on the characteristics of milk sphingolipid gel phases (2025)
Chemistry and Physics of Lipids
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Characterization of Commercial Non-Alcoholic Beers in Two Locations, Finland and China (2025)
Beverages
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Integration of GC-MS, ROAV, and chemometrics to characterize key differential volatile compounds in wild and cultivated blueberries from Northeast China (2025)
LWT - Food Science and Technology
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Growth conditions trigger genotype-specific metabolic responses that affect the nutritional quality of kale cultivars (2025)
Journal of Experimental Botany
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Electrospun oral fiber membranes for oral-derived postbiotic delivery: Physicochemical properties, antibacterial and cytoprotective effects (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Inclusion complexation of catechins by hyperbranched cyclodextrin: preparation, characterization, stability, antioxidant and antimicrobial properties (2025)
New Journal of Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Decoding bacterial communication: Intracellular signal transduction, quorum sensing, and cross-kingdom interactions (2025)
Microbiological Research
(A2 Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä lehdessä)
Design of a sustained-release nanosystem for ultra-efficient absorption of anthocyanins and regulating lung damage through the “lung-gut” axis (2025)
Journal of Advanced Research
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Towards new properties of strawberry : Chemical composition and sensory properties of species-reconstructed garden strawberry progenies (2025)
Food Chemistry
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )