Birgitta Sandberg profiilikuva
Birgitta
Sandberg
yliopistotutkija, Kansainvälinen liiketoiminta
dosentti, Markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan laitos
D.Sc. (Econ. & Bus. Adm.)

Ota yhteyttä

+358 29 450 4073
+358 50 505 7941
Rehtorinpellonkatu 3
20500
Turku

Asiantuntijuusalueet

Tunteet innovaatioprosesseissa
haavoittuvat kuluttajat
radikaalien innovaatioiden kaupallistaminen

Biografia

Birgitta Sandberg työskentelee yliopistotutkijana kansainvälisessä liiketoiminnassa Turun kauppakorkeakoulussa, jossa hän on suorittanut myös KTT-tutkinnon vuonna 2005. Hänellä on Innovaatioiden johtamisen ja markkinoinnin dosentuuri vuodesta 2014 Turun kauppakorkeakoulun markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan laitoksella.

Opetus

Birgitta koordinoi Global Innovation Management maisteriohjelmaa ja opettaa kansainvälisen liiketoiminnan, innovaatiojohtamisen ja laadullisten tutkimusmenetelmien kursseja. Hän ohjaa myös väitöskirjoja sekä pro gradu- ja kandidaatintutkielmia.

Tutkimus

Birgitan tärkeimmät tutkimuskohteet tällä hetkellä ovat tunteet innovaatioprosesseissa ja markkinoiden luomisessa sekä transformatiivinen kuluttajakäyttäytyminen. Hän työskentelee useissa kansainvälisissä tieteidenvälissä tutkimusprojekteissa. Vuosina 2017-2020 hän johti Emil Aaltosen säätiön rahoittamaa KULTA-tutkimusprojektia, joka keskittyi kuluttajien sidoslähtöisiin tarpeisiin. Vuosina 2019-2023 hän johtaa ”Elämäntapamuutokset eri elämänvaiheissa” -osahanketta Suomen Akatemian rahoittamassa STN-hankkeessa: Liikunnallinen elämäntapa kestävän kasvun aikaansaajana (STYLE)

Julkaisut

Järjestä: