
Heikki
Kallio
elintarviketieteet
ohjelmistotekniikka
PhD, Professor Emeritus
Julkaisut
Suomen tulisi itse hallita omia luonnonvarojaan ja samalla kantaa vastuu luontokadon estämisestä (2025)
Turun Sanomat
(E1 Yleistajuinen artikkeli lehdessä)
Respekten för havslandskapet i vågskålen – "Det är naturen som står för notan när havsvindkraften byggs ut" (2024)
Åbo underrättelser
(O2 Muu julkaisu )
Insändare: Har respekten för havslandskapet försvunnit? (2024)
Hufvudstadsbladet
(O2 Muu julkaisu )
Säätövoimaa vedystä vai vedestä? (2024)
Turun Sanomat
(O2 Muu julkaisu )
Influence of Dietary Triacylglycerol Structure on the Accumulation of Docosahexaenoic Acid [22:6(n-3)] in Organs in a Short-Term Feeding Trial with Mildly Omega-3 Deficient Rats (2024)
Molecular Nutrition and Food Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Muistokirjoitus: Lipidien kemian ja biokemian tutkija, professori Arnis Kuksis 1927–2024 (2024)
Kemia-lehti
(D1 Artikkeli ammattilehdessä)
Onko Gobin autiomaa Mongolian Kuusamo? (2024)
Lapin kansa
(O2 Muu julkaisu )
Merimaiseman kunnioitus puntarissa (2024)
Turun Sanomat
(E1 Yleistajuinen artikkeli lehdessä)
Corrigendum to 'Bioavailability of docosahexaenoic acid 22:6(n-3) from enantiopure triacylglycerols and their regioisomeric counterpart in rats' [Food Chem. 283 (2019) 381-389] (2023)
Food Chemistry
(O2 Muu julkaisu )
Lapin luonnonaarteille lisää arvoa ja arvostusta (2023)
Inarilainen
(Yleistajuinen artikkeli tai blogikirjoitus (E1))