Kati Suomi profiilikuva
Kati
Suomi
apulaisprofessori, Porin yksikkö

Contact

+358 50 520 0790
Pohjoisranta 11 A
28100
Pori

Biografia

Kauppatieteiden tohtori Kati Suomi työskentelee liiketoimintaosaamisen ja yrittäjyyden apulaisprofessorina Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikössä. Hänellä on dosentin arvo Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnassa.


Ennen siirtymistään yliopistoon vuonna 2008, Kati työskenteli pankin ja kaupan aloilla. 

Kauppatieteiden lisäksi, Kati on opiskellut Turun yliopistossa myös yhteiskuntatieteitä (90 op verran, sisältäen mm. sosiologian perusopinnot). 


Opetus

Katilla on yli 13 vuoden opetuskokemus Turun yliopistosta. Kati vastaa yrittäjyyden sivuainekokonaisuudesta Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikössä.

Kati toimii pääohjaajana kahdelle väitöskirjan tekijälle ja toisena ohjaajana kolmannelle jatko-opiskelijalle. Hän on toiminut ohjaajana, kanssaohjaajana tai tarkastajana yhteensä yli 150 kandidaatin- ja Pro gradu -tutkielmassa. Hän on osallistunut pedagogiseen koulutukseen, joista tärkeimpiä ovat Turun yliopistossa suoritetut: Yliopistopedagogiikka 1 (10 op) ja Kasvatustieteiden perusopinnot (25 op). 


Tutkimus

Katia kiinnostaa tutkimuksellisesti mm. yrittäjyyskasvatus, yrittäjyysyliopisto, yrittäjämäinen markkinointi sekä PK-yritysten brändin rakentaminen.

Katin tutkimusta on julkaistu vertaisarvioiduissa tieteellisissä lehdissä, kuten Journal of Business Research,Tourism Management ja International Journal of Public Sector Management.

.


Julkaisut

Järjestä:

Ironic festival brand co-creation (2020)

Journal of Business Research
Suomi Kati, Luonila Mervi, Tähtinen Jaana
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))