
Moona
Rahikainen
Elintarvikekemia ja -kehitys
PhD
Links
Julkaisut
GWAS on multiple traits identifies mitochondrial ACONITASE3 as important for acclimation to submergence stress (2022)
Plant Physiology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Macroalgae as food and feed ingredients in the Baltic Sea region – regulation by the European Union (2021)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))European Union legislation on macroalgae products (2021)
Aquaculture International
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Makrolevät kiinnostavat nyt elintarvikkeiden ja rehun raaka-aineina (2021)
Kehittyvä elintarvike
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Alternative proteins and EU food law (2021)
Food Control
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Macroalgae as food in the Baltic Sea region. Health benefits and potential for food industry (2021)
(Muu (O2))Global production of macroalgae and uses as food, dietary supplements and food additives (2021)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))ACONITASE 3 is part of the ANAC017 transcription factor-dependent mitochondrial dysfunction response (2021)
Plant Physiology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
ACONITASE 3 is part of the ANAC017 transcription factor-dependent mitochondrial dysfunction response (2021)
Plant Physiology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))