Moona
Rahikainen
elintarviketieteet
PhD
Linkit
Julkaisut
Corrigendum to “Assessing the potential for sea-based macroalgae cultivation and its application for nutrient removal in the Baltic Sea” [Sci. Total Environ. 839 (2022) 156230] (2023)
Science of the Total Environment
(Muu (O2))
Assessing the potential for sea-based macroalgae cultivation and its application for nutrient removal in the Baltic Sea (2022)
Science of the Total Environment
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
GWAS on multiple traits identifies mitochondrial ACONITASE3 as important for acclimation to submergence stress (2022)
Plant Physiology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Macroalgae as food in the Baltic Sea region. Health benefits and potential for food industry (2021)
(Muu (O2))Global production of macroalgae and uses as food, dietary supplements and food additives (2021)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))ACONITASE 3 is part of the ANAC017 transcription factor-dependent mitochondrial dysfunction response (2021)
Plant Physiology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
ACONITASE 3 is part of the ANAC017 transcription factor-dependent mitochondrial dysfunction response (2021)
Plant Physiology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Macroalgae as food and feed ingredients in the Baltic Sea region – regulation by the European Union (2021)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))European Union legislation on macroalgae products (2021)
Aquaculture International
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))