Nora
Logren
väitöskirjatutkija, biolääketieteen laitos
projektitutkija, ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
Linkit
Asiantuntijuusalueet
ruoka
kuluttajatutkimus
aistinvarainen tutkimus
kala
Tutkimus
Tutkimukseni keskittyy kalan laatuun ja uusien tuotteiden kehittämiseen liittyviin kuluttaja- ja aistinvaraisiin tutkimuskokonaisuuksiin. Viimeistelen väitöskirjaani, jonka aiheena on selvittää kalan kulutukseen vaikuttavien tekijöiden yhteisvaikutuksia.
Julkaisut
Old, new, or borrowed – the role of familiarity and cross-cultural recipe integration in the liking and choices of fish products (2025)
Food Quality and Preference
(A1 Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tieteellisessä lehdessä )
Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Reared in Recirculating Aquaculture System and during Depuration Based on Chemical and Sensory Analysis (2023)
Aquaculture Research
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Effects of Weak Acids on the Microbiological, Nutritional and Sensory Quality of Baltic Herring (Clupea harengus membras) (2022)
Foods
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Kaiken takana on laadukas raaka-aine – Silakan laadun mittausmenetelmät (2021)
(D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti tai -selvitys )Analytical tools to support the development of new protein ingredients – chemical analyses and nutritional quality (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Analytical tools to support the development of new protein ingredients – sensory analyses (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Analytical tools to support the development of new protein ingredients – technological properties (2021)
XXI EuroFoodChem Congress
(O2 Muu julkaisu )
Hops compounds modulatory effects and 6-prenylnaringenin dual mode of action on GABAA receptors (2020)
European Journal of Pharmacology
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))