Tuomas Mylly profiilikuva
Tuomas
Mylly
professori, oikeustiede
Professor, Commercial Law (Faculty of Law)

Ota yhteyttä

+358 29 450 2953
+358 40 820 5125
Caloniankuja 3
20500
Turku

Asiantuntijuusalueet

immateriaalioikeus
eurooppaoikeus
kilpailuoikeus
digitalisaatio
alustat

Biografia

Tuomas Mylly on kauppaoikeuden professori Turun yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Hän on lisäksi eurooppaoikeuden dosentti Turun yliopistossa. Akateemisen uransa Suomessa ja ulkomaiilla lisäksi hänellä on työkokemusta toimimisesta lakimiehenä asianajotoimistossa ja mobiiliviestintäyrityksessä.    

Opetus

Prof. Mylly vastasi aiemmin maisteriohjelmasta Law and Information Society. Nyt hän on vastuussa kauppaoikeuden opetuksesta, mukaan lukien kauppaoikeuden perusteet, erikoistumisjakso immateriaalioikeudesta, sekä syventävistä opinnoista. Hän opettaa myös toisinaan ulkomaisissa yliopistoissa.

Tutkimus

Prof. Myllyn tutkimus keskittyy globaaliin ja eurooppalaiseen immateriaalioikeuteen, kilpailuoikeuteen tietoyhteiskunnassa, sekä eurooppalaiseen valtiosääntöiseen oikeuteen. Hän on johtanut useita tutkimusprojekteja, jotka ovat liittyneet esimerkiksi innovaatio-oikeuteen, oikeudellisiin konflikteihin talousoikeudessa sekä immateriaalioikeuksien konstitutionalismiin. Prof. Myllyn tutkimuksia on julkaistu viime aikoina esimerkiksi Common Market Law Review ja The Modern Law Review kausijulkaisuissa sekä esimerkiksi kustantajien Hart Publishing, Edward Elgar ja Springer kirjoissa.    

Julkaisut

Järjestä: